BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Abi alın size bir dumur daha adamlar aşmış mı diyim ne diyim siz karar verin ne olduna adamlar town daki guardları kesmişler bir daha yuhhhhhhh [signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Anlamış değilim :-? :-? :-?[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yazık olmus guarda,onunda bir ailesi vardı : tam 5 dk baktım ama gardı goremedım :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Guard arkadaki ağacın ordamı yatıo? Guard önde yerde yatansa, parayı bol bulup kendine pelerinmi almış? Anlamadım :-?[signature][hline]-
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende anlamadım ama adam ne demiş guardlara ve bu adam dalın demiş adam yerde ve etrafata guardlar yok :-?[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Towerları kesmiler guardları değil o daha zor bence :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İyiki wariorsun Burial,mage falan olsaydın bide,o kadar intle nolcaktın :D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
Öne çıkan mesajlar