4dv3nt Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bölüme şöyle bir göz attımda bu konuda pek bilgi bulamadım. Arabamı satmaya karar verdim sahibinden ve benzeri sitelerden. Neler yapmak gerekiyor bilgisi olan var mıdır? Sonra bu başlığı düzenleyip tutorial-faydalı bilgi yaparız. Şu ana kadar yaptıklarım -Arabayı servise götürdüm(servis zamanı gelmişti) -Fotoğraflarını çektim(Hasarlı bölgeleri de çektim) Birde sitelerde plakaları gizliyorlar bazen sebebi güvenlik midir yoksa hasar kaydına bakmasınlar diye çakallık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Sebebi güvenlik. Satarken önce parayi al, en önemli husus o. Notere gideceksiniz, adamdan parayi alacak ve imzayı atacaksın. Taş çatlasa 10 dk sürüyor. Alan kişi eksper derse yetkili servise götür, çakallar kendi servisine vs götürmek isterse kabul etme. Ekspertiz ücretine karışmam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 parayı elden al, havale yapıyorum deyip hesabına yatırdıktan sonra bloklayıp parayı geri çeken tipler türemiş, kendi ellerinle arabanı tertemiz adama veriyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hayır, direk parayı bankaya yatırttır. deki hesabıma yatır yanımda taşıyamam falan fişman. arabayı expere götürmeyi sen teklif et. kendisi götürmez ise yarın farklı bir arıza çıkar ise bık bık edemez. parayı almadan satışı yapma, sen satışı yapa koy ben parayı çekeyim ayaklarına eyv deme. parayı hesapta gör arabayı ver. satışı sonra verelim falan fişman işlerine kalkışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 noterin yanındaki ilgili banka şubesinde genelde çekmek istediğin tutar bulunmayabliyor. organizasyonunu önceden yaptırtmak lazım adama. parayı önceden alman şart zaten noterde soruyor aldın mı paranı diye. adamın önce arabayı alıyım ayaklarına pas verme. gerçi ben kendi arabamı alırken önce arabayı almıştım üstüme hehe yolda bankaya gidiyoruz adam gözdağı vercek hikayeler falan anlatıyo, stres oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar