Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya beyler yenı bı makıne aldım amd 3000+ 64bit istediğim performansı alamıorum Cpu sıcaklığı 30 derece.Performansla ılgılı bı ayarı fln warmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 istediğin performansı alamadığını nasıl anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cpu sıcaklıgı 30 derece oldugu icin performans alamıyosun sanırım. bilgisayar acık mı? nasıl 30 derece ya sen onu bi ısıt 45-50 ye bakalım.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arada takılmalar fln oluo wındowsta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 brzzdan oyun moyun alcam bakalım ordakı performansa gore bısıler yapcaz artık [Bu mesaj Zikacu1 tarafından 16 Ocak 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 işlemciyle alakası ne ya takılmalar oluyosa. o takılmalar sırasında bak bakalım % kacı iş goruyor işlemcinin. virus falan girmesin senin alete?ram in kac? bide biosda kac goruyor işlemcini 166 da calıstırcaksın[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bıosta 200 goruo.. 512 ram war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 töbee ilk defa boyle bişi duyuyorum amd 64 hemde 3000+ memnun olmayan biri.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 30 derece?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence bu bilgisayarı acmayı unuttu 30 derece nerde gorulmus ya eheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ahah olabilir. ya benimde p4 2.6 var genellikle 40-44 arasinda seyrediyor ama bazen bakiyorum 51-52 derece civarina cikmis, o ciktigi zamanlarda harddisk'ten dolayi restart atiyor ne yapacagim yaf. nasil yedekleyecegim 50gb seyi :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oda güzel eheh. yedekleme yerine sogutmaya calıssan sistemini? yazın napacaksın? www.dijitalcenter.com da overclock cihazları bolumune git ordan kendine bi fan sogutucu benzeri bisey al[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yok hocam 50 derece cok buyuk bir sicaklik degil islemci icin.. benim harddisk'im de sorun var restart olayi ondan oluyor, biraz fazla yuklendimmi cok isindigindan cat diye bi bakiyorsunuz restart'i koyuvermis. islemciden dolayi olmadigini biliyorum restart'in.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hdd sogutma diye bisey var onlardan aaal[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cpu cok isindiginda restart atmaz zaten makina, kapanir. ben test etmistim, 2 saat 43dk dayandi 100mb bi dosyayi zipleyip extract etmeye, sonra kapandi alet. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 amd'nin sitesinden veya anakartının sitesinden anakart ve işlemcine en uygun olan bios'un en son sürümünü yükle. o zaman performansı fazlasıyla alacaksın. 64bit farkını görmek istiyosan microsoft'un sitesinden xp'nin 64bit edition'u çek (ama türkçesi henüz yok, ingilizcesini bedava yükleyebilirsin)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende 2500mhz de 35 derece calisiyor su sogurma ile bende istedigim performansi alamadim:P[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar