Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amd

Zikacu1

Öne çıkan mesajlar

işlemciyle alakası ne ya takılmalar oluyosa. o takılmalar sırasında bak bakalım % kacı iş goruyor işlemcinin.
virus falan girmesin senin alete?ram in kac?
bide biosda kac goruyor işlemcini 166 da calıstırcaksın[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah olabilir.
ya benimde p4 2.6 var genellikle 40-44 arasinda seyrediyor ama bazen bakiyorum 51-52 derece civarina cikmis, o ciktigi zamanlarda harddisk'ten dolayi restart atiyor ne yapacagim yaf. nasil yedekleyecegim 50gb seyi :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam 50 derece cok buyuk bir sicaklik degil islemci icin.. benim harddisk'im de sorun var restart olayi ondan oluyor, biraz fazla yuklendimmi cok isindigindan cat diye bi bakiyorsunuz restart'i koyuvermis. islemciden dolayi olmadigini biliyorum restart'in.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

amd'nin sitesinden veya anakartının sitesinden anakart ve işlemcine en uygun olan bios'un en son sürümünü yükle. o zaman performansı fazlasıyla alacaksın.
64bit farkını görmek istiyosan microsoft'un sitesinden xp'nin 64bit edition'u çek (ama türkçesi henüz yok, ingilizcesini bedava yükleyebilirsin)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2500mhz de 35 derece calisiyor su sogurma ile bende istedigim performansi alamadim:P[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...