behran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ııs kurulu benim xp sp2 li makinada asp de db (ms access 2k)ye işlem yapmaya kalkınca bu hatayı veriyor. "Error Type: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) Cannot update. Database or object is read-only." folder i read only yi değiştiriyorum kendi otomatik veriyor.admindeki iis de read write i tıklıyorum gene düzelmiyor. cevabını bilen varsa çok ii olur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benimde cok karsima cikti o hata benim asp'den vaz gecip php'ye merak salmamda buyuk rolu var o read only'nin. bende isin icinden bir turlu cikamamistim sorunu cozemedim bir turlu en sonunda asp'den tamamen vaz gectim.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 permission veriyorum gene olmuyo ne abuk iş bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 galiba o asp ile yapılıyordu database i okutmadan once database i unlock etmek gerekiyor sanıyorum kodu tam hatırlamıyorum. (bu olaydan da su an kesinlikle tam emin degilim ancak bi arastırman faydalı olabilir)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tamam çözdüm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: behran, 16 Ocak 2005 20:46 tarihinde demiş ki: tamam çözdüm nasil cozdun bize de soylermisin ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar