codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gokhan 2604 modla bağlandım ama servera bağlanamadı diyo yardım emuleyi çok bilmiyorum[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu tür programların sorunları ve saçmalıklarından kurtulmak için uzak dur derim kazaa gibi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gokhan mod artık sanırım eskidiğinden şu anki resmi sürüme bağlı olarak eski verimi vermediğini hatta bağlanamadığını dahi forumlarda görüyorum. Seninki de bunla ilgili bir sorun olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bazi serverlara baglanma sorunu cektigi dogru ama baska bir servera baglanip da tam verim alabiliyorum. Kisaca: Baglanabilecegin bir server bulmaya bak ve modifiyeli bir emule sahibi bile olsan birazcik sabira ihtiyacin oldugunu unutma[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 emule beni krize sokuyor.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 valla 1 yıllık belki de daha fazlalık emule ve gokhan mod ile sorunsuz baglaniyorum razorback e sendeki sorun adsl ile alakali bir port sorunu falan olabilir mi ? gecen benzer bi sorun basima gelmisti bi tanidigin makinesinde.. cozememistim ne yazik ki..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar