di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Selam, NodeJS ve socket.io'ya kolumu bacagimi sokmadan once acaba ben mi yanlis yapiyorum diye bi sorayim istedim. Simdi bi server'im var. Server'da farkli namespace'lere baglanan client'larim var. Olayim kabaca client'dan bir iki degisken alip geriye alakali client'a data gondermek. Haliyle soyle bi kodum var; io.of('/odds').on('connection', function(socket){ var url = API.odds; var update_interval = null; socket.on('get', function(data){ if(data.hasOwnProperty('market_id') && data.hasOwnProperty('event_id')){ _url = url + '/' + data.market_id + '/' + data.event_id; update_interval = setInterval(function(){ API.get( _url, null, function(response){ ... if(send_response){ ... socket.emit('response', { success: true, data: null, add: add, remove: remove, update: update, best: best, id: socket.id }); } }); }, timeout); } }); socket.on('disconnect', function(){ clearInterval(update_interval); }); socket.on('error', function(error){ console.log('ERROR : ', error); }); }); socket parametresinin baglanan client'i temsil etmesinden ve send_response kisminda da socket.emit kullandigimdan mutevellit, client'larin sadece alakali data'lari alacagini varsayiyorum ama tam tersine, bu namespace'e bagli butun client'lar kendileri ile alakali olmayan butun data'lari aliyorlar. Bu arada .to da kullanmayi denedim ama o hic bisey gondermedi. Nedir simdi bunun derdi, bi bilen el atabilir mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 di said: Olayim kabaca client'dan bir iki degisken alip geriye alakali client'a data gondermek. tornado ya bir göz at bence. kanser olmadan kolayca yapabiliyorsun bir çok şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar