namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 en ucuzlardan ama direk çat diye dusuren bi içki varmı?Kokteylde olabilir(yannış yazmış olabilirim) [Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bekletılmış Vıskı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kolonya =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok be kolonya o kdr koymuyo ama bekletilmiş viskiyi hiç duymadım[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tekel vodka?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 soul çok ucuza weriosan bana da yolla 1 şişe bekletilmiş wiski madem : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 al bi dimitrikapulo direk dik iste oda kesmezse bi tane daha 2.5 mu 2 YTL mı ne tanesı ıste[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tekel vodkada ole deel be chiptek[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya ben burda (londra da) knockout diye bir koktey ictim,icerigine bakmadim.Ama 2 tane ictim sanki 5 shot tequila icmis gibi oldum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aftershock.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Soulbringer, 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Bekletılmış Vıskı.. super ya birde biliyosundur,kaliteli olanlarda tadi boyle tahta gibi oluyo..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aftershockun tarifi plzzz[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: namesiz, 14 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki: yok be kolonya o kdr koymuyo ama bekletilmiş viskiyi hiç duymadım Hiç denemedim içmeyi açıkcası =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim arkı gaza getirip içtik adam dimdik ayaktaydı[signature][hline]:-) canım benim :-)
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Hellsing, 14 Ocak 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Bekletılmış Vıskı.. super ya birde biliyosundur,kaliteli olanlarda tadi boyle tahta gibi oluyo.. tahta tadı mı?nası oluo o ya bende bi deniyim bari[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
sheref Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Long Island Ice Tea yada Tekilla[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ucuz olsun diyorsan Su derim.Yarım saat icinde belli bir miktar icilirse sarhosluk etkisi yapıyormus duydugum kadarıyla rakamı unuttum ama sen icebildigin kadar ic durmadan sonucu banada soyle dogrumu acaba merak ettim[signature][hline]Power is Everything
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kolonyayla uğraşmayın yaw, ondaki alkol farklı bişiydi galiba, körlüğe kadar götürüyor diye hatırlıyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok su alkolden sonra sabah ıcıldıgınde yapıyor ya oyle bıseydı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
anil_selam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ha küçük tekel vodka ha kolonya farkı yokki =) bi rakı bardaı al bi miktar rakı bi miktar extra bira bi miktarda vodka karıştır iç en sağlam adam 10 dan sonra kalmıyo :D
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 böyle şeylerle ilgili saçma sapan espriler yapmayın.. biri kolonya der, biri saf alkol der, biri ispirto der hayatında içki görmemiş insanlar olabilir burda public bi ortam adam gidip denese bişey gelse başına siz bunun sorumluluğunu nası alıcaksınız? en kötü şey vicdan azabıdır. KOLONYA İÇMEYİN, bazen hiçbişi olmaz, bazen körlük yapar ispirto ölüme bile götürür.. midenize inen şeyin şakası olmaz Hatta üstünde içecek yazmayan hiçbirşeyi içmeyin[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 votka bira karıştır votkayı bol koy...
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 metil alkol kör eder. çoğu kolonyada etil kullanılıyoda. tabiki sakat bişey. ben bi kaç kez iyice çakırkeyifken içmiştim eheh o zaman votka gibi geliyoda iğrenç normalde[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Cok hızlı derin nefesler alıp ver zaten bi noktadan sonra gülmeyede başlıyacaksın, daha sonra kolay kolay durmıyacaksınb zaten bi bakmişsin herşey bi garip gözüyo. Bayıtlmaz ama sarhoşluk demişsin. Illa içki dersen tekel votka veya kanyak bolca.[signature][hline]Beş Hececiler
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kesinlikle kanyak.. Biz ööle yapmıştık, işe yaramıştı.. Ama kaldırabiliosan..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Öne çıkan mesajlar