Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en ucuzlardan ama direk çat diye dusuren bi içki varmı?Kokteylde olabilir(yannış yazmış olabilirim)

[Bu mesaj namesiz tarafından 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bekletılmış Vıskı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ya ben burda (londra da) knockout diye bir koktey ictim,icerigine bakmadim.Ama 2 tane ictim sanki 5
shot tequila icmis gibi oldum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Bekletılmış Vıskı..

super ya birde biliyosundur,kaliteli olanlarda tadi boyle tahta gibi oluyo..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 14 Ocak 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Bekletılmış Vıskı..

super ya birde biliyosundur,kaliteli olanlarda tadi boyle tahta gibi oluyo..

tahta tadı mı?nası oluo o ya bende bi deniyim bari[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Ucuz olsun diyorsan Su derim.Yarım saat icinde belli bir miktar icilirse sarhosluk etkisi yapıyormus duydugum kadarıyla rakamı unuttum ama sen icebildigin kadar ic durmadan sonucu banada soyle dogrumu acaba merak ettim[signature][hline]Power is Everything
Mesaj tarihi:
böyle şeylerle ilgili saçma sapan espriler yapmayın..
biri kolonya der, biri saf alkol der, biri ispirto der hayatında içki görmemiş insanlar olabilir burda public bi ortam adam gidip denese bişey gelse başına siz bunun sorumluluğunu nası alıcaksınız? en kötü şey vicdan azabıdır.

KOLONYA İÇMEYİN, bazen hiçbişi olmaz, bazen körlük yapar ispirto ölüme bile götürür.. midenize inen şeyin şakası olmaz
Hatta üstünde içecek yazmayan hiçbirşeyi içmeyin[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Mesaj tarihi:
metil alkol kör eder. çoğu kolonyada etil kullanılıyoda. tabiki sakat bişey. ben bi kaç kez iyice çakırkeyifken içmiştim eheh o zaman votka gibi geliyoda iğrenç normalde[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ?
-Yok sağol bilader
Mesaj tarihi:
Cok hızlı derin nefesler alıp ver zaten bi noktadan sonra gülmeyede başlıyacaksın, daha sonra kolay kolay durmıyacaksınb zaten bi bakmişsin herşey bi garip gözüyo.

Bayıtlmaz ama sarhoşluk demişsin.

Illa içki dersen tekel votka veya kanyak bolca.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...