BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yabancı bir siteden 14$ lık birşey almak istiyorum (aldığım şey de sanal) tr işbankası'nın sitesinden sanal karta dair birşey bulamadım benim "ilk imza" isimli bankamatik kartım var (maestro) sorular: iş bankasında sanal kart varmı? eğer yoksa ben bankamatik kartıma para yatırıp net üzerinden alışveriş yapabilirmiyim?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bildiğim kadarı ile bonus'ta var sanal kart.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hatta şöyle buyur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet var garantinin sanal kartı.[signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 16 Ocak 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 garantide hesabım falan yokki :([signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ayarliim sana bi sanal kart... ama dur yasin tuuyo mu... sen en iyisi anne-babanin kartina ek kart çikart...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tutmuyoda annemde yapı kredi varmış ona olmazmı ?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 olur tabi. Benim bildigim kadariynen tüm bankalarin sanal kart uygulamasi var. YKB internet sitesine gir bi bak.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 haaa YALNIZ BURAYA DIKKAT: Yurtdisindan gelen siparislede yeni yil itibariyle yürürlüge giren kanun geregi çok problem çikariyolar.Aldiklarin 100 euro yu gecmesin,inanilmaz vergisi var. Gecen ay onlarca siparis geri gitti. *Ama neyse 14 $ problem olmaz.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 zaten gelen giden birşey yok bir oyunda premium üyelik alcam[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hmmm :hmm: demek öle,olsun sen yinede dikkatli ol.Bu devirde kimseye güvenilmez!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 zaten direk kart kullanmak istemediğimden sanal kart almaya çalışıyorum yani sonuçta 14 $ gitse pek birşey olmaz ama kredi kartı limiti sonuna kadar sömürülürse kötü olur :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hazır konusu acılmısken bisey sorayım.bi bankadan sanal kart cıkarmak icin hesabımız fln olması gerekiyormu yoksa direk cıkarılıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hesabın olması lazım diye biliyorum yoksa ben bu kadar kasmaz garantiden alırdım hemen.[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hesap istemesi saçma olur ne alaka hesabım olsa oradan alırım =([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu Sanal Kart ve Sanal kredi Karti diye iki çeşit var yani bankadan bankaya değişir, Sanal Kart alınca normal bir banka hesabın olcak ve bu banka hesabına bağli olarak bir sanal kartın bu kartinla hesabında olan para ile harcama yapabiliyorsun internet üzerinden ve Garantide mevcut 2. türü ise Sanal Krei Kartı bunda da bir kredi kartiniz olucak örneğin bonus card ve bunun ardından siz garantiden sanal bonus card çıakricaksınız ve bunda hesaba gerek yok kredi karti gibi direk harciyip ödeyeceksiniz limiti siz belirliceksiniz vs bu tür bilgiler forumda mevcut vede her bankanın işleyişi ayrıdır benim verdiğim örnekler garantide mevcut. http://garanti.com.tr/kredi_kartlari/sanal_kredi_karti/hakkinda.html [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 16 Ocak 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar