Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alışveriş için sanalkart

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

yabancı bir siteden 14$ lık birşey almak istiyorum (aldığım şey de sanal) tr işbankası'nın sitesinden sanal karta dair birşey bulamadım benim "ilk imza" isimli bankamatik kartım var (maestro)

sorular:
iş bankasında sanal kart varmı?
eğer yoksa ben bankamatik kartıma para yatırıp net üzerinden alışveriş yapabilirmiyim?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Sosyal ağlarda paylaş

haaa YALNIZ BURAYA DIKKAT:

Yurtdisindan gelen siparislede yeni yil itibariyle yürürlüge giren kanun geregi çok problem çikariyolar.Aldiklarin 100 euro yu gecmesin,inanilmaz vergisi var.
Gecen ay onlarca siparis geri gitti.
*Ama neyse 14 $ problem olmaz.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

zaten direk kart kullanmak istemediğimden sanal kart almaya çalışıyorum yani sonuçta 14 $ gitse pek birşey olmaz ama kredi kartı limiti sonuna kadar sömürülürse kötü olur :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Sosyal ağlarda paylaş

bu Sanal Kart ve Sanal kredi Karti diye iki çeşit var yani bankadan bankaya değişir, Sanal Kart alınca normal bir banka hesabın olcak ve bu banka hesabına bağli olarak bir sanal kartın bu kartinla hesabında olan para ile harcama yapabiliyorsun internet üzerinden ve Garantide mevcut 2. türü ise Sanal Krei Kartı bunda da bir kredi kartiniz olucak örneğin bonus card ve bunun ardından siz garantiden sanal bonus card çıakricaksınız ve bunda hesaba gerek yok kredi karti gibi direk harciyip ödeyeceksiniz limiti siz belirliceksiniz vs bu tür bilgiler forumda mevcut vede her bankanın işleyişi ayrıdır benim verdiğim örnekler garantide mevcut.
http://garanti.com.tr/kredi_kartlari/sanal_kredi_karti/hakkinda.html
[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 16 Ocak 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...