jankis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahan da başlık her şeyi anlatıyo :P başrollerde Johnny Depp ve Benicio Del Toro uçuk ötesi bi film ne zamandır izlemeyi istiyodum saat 1'de izlememişler kaçırmasın ama zaga var neyse artık bi haftalığına kaçsın o da ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oah. izlemeyenler harbiden kaçırmasın. hem normalini hem tekrarını izliyemicem içim gidio =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Hakikatten guzel film,iki karakterde cok guzel olmus.Muhakkak izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aa süper ya sağol jankis , kaçırmam bu sefer..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 fazla uçuk kaçık filmdi valla zor toparladım kendimi johnny depp yine süperdi yannıs nası bi karakter kompozisyonudur o yarabbim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sonları çok eğlenceliydi garip bi film ben sevdim ama sevmeyeni de anlarım :)[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Az sonra saat 00:00'da GoldMax2 (Digiturk 4. kanal) başlıyor. Kaçmaması gereken bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 şu uyuşturucu delisi adamlar vardı o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar