Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Küçük bir kitapçı otomasyonu yapıyorum. Barkod okutma kısmında takıldım. Barkodu openfiledialog ile JPG olarak alıyorum. Barkodu okuyup bana sayıları textbox'a döndürmesini istiyorum ama EP_E_DCOM_OCR_FAILRECOG diye bir hata veriyor. jpg,png,bmp,tif denedim okuyamadı. İnternette araştırdım çözümü yok. Hadi bakalım bunu da bilebilecek misiniz? MODI: Microsoft Office Document Imaging Code: try { barkod.Create(textBox2.Text); barkod.OCR(MODI.MiLANGUAGES.miLANG_ENGLISH, true, true); foreach (MODI.Image barkodResim in barkod.Images) { MODI.Layout barkodLayout = barkodResim.Layout; textBox2.Text = barkodLayout.Text.ToString(); } barkod.Close(false); } catch (Exception hata) { MessageBox.Show(hata.Message.ToString(), "Hata oluştu !", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kendi sorunumu kendim çözdüm. Aynı sorunla cebelleşenler için çözümünü yazayım. kodu, barkod.Create("barkod.jpg"); olarak değiştirdim. barkod.jpg dosyasını da Project>BookShop>bin>debug klasörünün içerisine attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar