Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 eski bilgisayarımda usb hızını (usb 1.0) arttırkmak için basit bir ekleme yapmıştım sürücü dosyasına ve hızım x 2 olmuştu. bu usb 2.0 ve 3.0 için aynısını yapayım diyorum bulamıyorum o değişikliği öneren makaleyi. hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 illa ki biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ahahaha işte o birini bulamıyorum :D hepsi şaçma sapan şeyler yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 To optimize your USB drive for performance: Right click on the USB drive and select properties Select the Hardware tab Under All Disk Drives, highlight your USB drive and select Properties Select the Policies tab and select Optimize for performance. Press OK twice, and your transfer speeds should increase dramatically Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 öyle hızlansa usb 3.0 çıkmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben şahsen yaptım ve olmuştu. 20 mb/sn çalıştı usb 1.0 . ama şu an deli danalar gibi karıştırıyorum bulamadım o websitesini. edu uzantılı idi diye hatırlıyorum. saatlerdir google dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 hatta 1.1 miş kullandığım. bulsam bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar