darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sorum tecrübeli/ilgili gezgin arkadaşlara. Güney Amerika turu için rota belirlemeye çalışıyorum. Bolivya - Şili - Peru - Kolombiya kesin dahil olmalı. Alternatif rotalar bakıyorum bir yandan ama tried-and-true rotaları olan, daha ucuza getirmek için tüyosu olan (mevsim, yerel uçak şirketleri vs) varsa aranızda buyursun akıl versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 tumbleweedsler yuvarlanmış gene. ben bişeyler öğrendikçe yazayım bari de kültürlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 amazon'da çay içmeden dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bahamalara gitmeden donme de ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bunu bi izle bence gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 tur kaç günlük çıkış dönüş türkiye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Panamadan kaçak brezilya ya gitmeden gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar