GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet arkadaşlar.Oyun içerisnde location (way değerlerini) yazarak örneğin :(-51 , 42 ) gibi oraya otomatik olarak yol çizergesi çizmesi mümkün mü? mümkünse nasıl oluyor?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben öyle bişey bilmiyorum sadece haritada ikonu olan yerlere waypoint açılabiliyo diye biliyorum ama olsa çok hoş olur.:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende senin bildigin gibi bilmiyordum birde şehirde npclere isim soruyorsunda bir kaç kişiden duymustum görevlerdede oluyor diye.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama.Neyse bakalım belki vardır böyle birşey :) sanki birisinden örnek /loc -55 , -32 gibi bişi yapınca oluyor demişti fakat denedim olmadı.Bende bi sorayım dedim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de çok soruşturmuştum ama yok :( ama şu çözümü bulabildim. http://www.gry-online.pl/eq2/maps.asp?ID=13 sitesinden koordinatları girip yeri bulabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Swg'deki sistem çok iyiydi. Umarım eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar