BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 benden büyük olmanla ne alaka? büyük olman her konuda haklı olman demekmi? onu kullananlar H A K S I Z K A Z A N Ç sağlıyorlar yani Ç A K A L L I K O K ? [signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abicim analtaamım galiba. BAk Ben kendime göre haklıyım sadece dedim. BAkış açısıdnan bahsettim Vs. vs. ADam gibi tartışmayı öğren diyorum. OK? Ok? deyip durma demek istedim....[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ayrıca ben orda tamam dedim sustum sen yine laf attın ben ondan devam ediyorum bu konuyu dikizlemeye tamam mı?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc [Bu mesaj rockncoke tarafından 15 Ocak 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 neyse uza git hadi... adamın azğını bozucan.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 "ok?" ayrıca yaşla veya herhangi bi olayla bağıntılı deil tamamen konuşma stilim[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. [Bu mesaj rockncoke tarafından 15 Ocak 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 neyse dargınlık olmasın konuda kapansın uzamasın ;)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. [Bu mesaj rockncoke tarafından 15 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 memnuniyetle ;) (millete şaırıcak şimdi bi anda nasıl barıştılar diye. pm den barıştık :D )[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 arkadaşlar birizi kohack bana gönderebilirmi ???
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 azuhah:D[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 doh! :P[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 SetActiveWindow Knight OnLine Client ObjVar 10 CommandDelay 30 constants killkey = 1 // What skill to attack with? healkey = 7 // What key to heal with, pots or skill. manakey = 8 // What key MP pots are under. end /// DONT EDIT PAST THIS LINE /// (unless you know what ur doing :) procedure death GetGreen 428, 342 = 255 Getred 428, 342 = 255 Getblue 428, 342 = 255 MousePos 510, 440 delay 200 LeftMouseDown delay 200 LeftMouseup delay 300 keydown D 1 sec keydown W 5 sec else end else end else end end Procedure Healing IsRed 233, 9 Else KeyDown $healkey 500 End End Procedure check IsBlue 200, 27 Keys b Delay 300 IsRed 200, 9 keydown $killkey 500 delay 90 keys b delay 10 keydown $killkey 500 delay 90 Else End Else keydown $manakey 500 End End while 1 = 1 call death Call healing Call check End[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: rockncoke, 15 Ocak 2005 12:17 tarihinde demiş ki: said: Hepinize merhaba KO-oyuncuları,arkadaşlar forumlarımız kirlenmeye başladı her ne kadar ben gösterimden kaldırmaya,çok hatalı bulduğum kişileri paticik.com forumlarından uzaklaştırsamda hala bu kirlilik devam ediyor...Lütfen bundan sonra ne KOHACK hakkında nede KO'da çakallık yapma hakkında topic açmayın,açılan kişilerinde topicine msg atmayın,aksi taktirde bu kişi ile birlikte sizde forumdan uzaklaştırılacaksınız...Ayrıca forumlarda arama yapmadan( bknz:Tick ) konu açmamaya özen gösteriniz,hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum... ps:Hatalı gördüğünüz konular için bana özel mesajdan ulaşınız.. demiş frp_master bu makroda çakallık kısmına dahil bence.. Orda yazdıgı gibi hatalı birsey varsa oms den ulasırsın. Gelip de forumlara Kalın harflerle bu hack dir crack dir cakallıktır yazmassın.Bırak kararı frp_master versin. said: Buzkirpisi, 15 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Buradakilerin cogu eminim ultima oynamıs kisiler,Ultimadada bazı serverlarda iştiraksiz macro suctu.Bu macro da iştiraksiz macronun aynısıdır.Bana koymaz,rock ada koymaz,evden oynayan adama koymaz yani,ama adam kafeden oynuyodur,veya evinde oynuyodur ama oynadıgı zaman dilimi kısıtlıdır,o adama koyar. Macro ban sebebidir ayrıca,bknz usko forumları,ban list. Abdurrahman(macro) gibi.. Ayrıca kohack macrodan daha masum bir olaydır,kohackde sadece canta acıp lootlarken,macroda direk zamandan kazanıyorsunuz,sizin yerinize kasıyor. Bunları tartısmayada degmez bence,isteyen kullanır isteyen kullanmaz,olayın ahlaki yönüne girersek,ohoo. Seninde dedigin gibi bazı server larda yasak bazılarında degil Ornek: Darkvenue ayrıca unattended macro yapıcak imkan yok. Belli sure sonra silahınızın durabilty si 0 lanıcak ve atack power inız minimum a dusecektir.Yaratıkları kesmeniz imkansız hale gelcek. kohack daha masum demissin buna sadece guluyorum. banın en son ne zaman atıldıgınıda yazda tam bilgi vermis ol millatdan onceki banları ornek gosterme istersen.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi konuyu kapattık anlaştık barıştık sen daha ne yapıon anlayamadım?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Uzun sure forumlara bakmadım. Benden sonra yazılanlara cevap verme geregi duydum.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Akuma seninle tartısmam,her türlü bilgine saygım var ama alttaki iki ayın ban listesi haric diger listede ban sebebi yazmıyo.Bunlardada bi bak macro mu cok hack mi cok. http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=4205 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=1988 Abi herşeyi bırak,sinir bozucu birşey,cunku macroya karakterini bırakabilecegin spotlar belli genelde.Adam geliyo oraya bi bakıyo,lvl 50 adam elinde bowla kasıyo.E işmi, örnek abyss,örnek zombie tepeleri,diger yerlerde var bir sürü. Sen tamam diyosan bişey diyemem ben,ben çömüm senin yanında,ciddiyim bu arada dalga falanda gecmiyorum.Kullanan kullanır,yöneticiye yakalanırsa ban yer,oyuncuya yakalanırsa küfür.umurumdada degil,konu neden buralara geldi onu bile bilmiyorum:)[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya demiştim ya annem odanı topla diye bağırıyodu falan hani çok sinirli anıma denk geldi bu topic .. saygısızlık ettiklerimden özür diliyorum ama harbi makro charınızın sağlığına zararlı..[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tamam zaararlı diyelim ama sen sanki şuan lvl 60 ve üstü olan ların yda lvl 60a yaklaşmış olan insanların o üstndeki armorları silahları helal coins le mi aldı sanıyon:D[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahah bu oyunda hiç bi iyi item helal coinle alınmıyoki :p *bizim lvl 20 arhcerı abysse mi bıraksak diye düşünür* :lol:[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Normand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Biz yardım ıstıyoz mııllet kavga edıyor :D ehueuhe bırı sunu bana anlatsın yaw delırdım :([signature][hline]_Jack William_
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 darkmare den mirage düştü, satıp parasını yemek caizmidir hocam..[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
Öne çıkan mesajlar