Normand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 beyler bırı su [email protected] archery macro pprogramını yollarmı cok lazım acil !!!!![signature][hline]_Jack William_
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 http://www.actool.net/files/actoolinstall_462.exe (bu program) BUDA dieevil arkadasımızın foruma gonderdıgı makro. SetActiveWindow Knight OnLine Client ObjVar 10 Constants ///////////////////////////////////////////////////////// // *Bu script 1280*1024 cozunurluk icin // // hazirlanmistir. // // *Mana Potion olarak Sagacity Potion // // onerilmektedir. // // // // Craw // ////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////// AYARLAR /////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////// MinorHKey = 2 // Minor Healing tusu. ManaPKey = 1 // Mana Potion tusu. CastWolf = 1 // Wolf bassin (1), basmasin (0). WolfKey = 3 // Wolf tusu. AKey = 4 // Atak skill tusu. ////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////// AYARLAR BITTI. ///////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////// End Procedure heal IsRed 229, 10 Else Keys $MinorHKey Delay 240 End End Procedure afk IsBlue 180, 28 Keys z Delay 0 IsRed 229, 10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk3 IsBlue 180, 28 IsRed 229,10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk1 IsBlue 180, 28 IsRed 229,10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk2 IsBlue 180, 28 Delay 3 IsRed 229, 10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure Wolf every 100 sec If $CastWolf = 1 Keys $WolfKey Delay 450 Else End End while 1 = 1 ProcessMessages Call heal Call afk call afk1 call afk2 call afk3 End 1 ıncı tusa mana 2 ıncı heal 3 vold 4 e 100 % 150 damage[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:Megisiyan Job:Sorcerer Server:Xigenon Level:2x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Normand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pekı ındırdım de bısı anlamadım cok karısık :) [Bu mesaj Wrong tarafından 15 Ocak 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bak programi ac.Sonra yazdiklarimi kopyala ve ortadaki beyaz yazi yazilan yere yapistir ve start a bas .O baslar
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Burada herhangi hack-crack bu tarz ıvır zıvır konuşmak yasak http://forum.paticik.com/view.php?id=105472[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Normand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 start dıyom mınohkey 1 dıyor[signature][hline]_Jack William_
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: rockncoke, 15 Ocak 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Burada herhangi hack-crack bu tarz ıvır zıvır konuşmak yasak http://forum.paticik.com/view.php?id=105472 Makro nun hack le ne ilgisi var ?[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 BEnde öyle bi uyarı yapmıştım geçenlerde ama sonra macronun hack le falan ilgisi olmadığını anladım. SEnin yapman gerekni pc yapıyor bunda öyle yasaklanıcak bir olay yok. makro akuma analtsın ::)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tusları yerli yerine koydugun zaman ; sana en yakındaki npc ye atack verir manan azalınca mana pot icer hp azalınca minor heal atar isterseniz wolf bastırabilirsiniz.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Hepinize merhaba KO-oyuncuları,arkadaşlar forumlarımız kirlenmeye başladı her ne kadar ben gösterimden kaldırmaya,çok hatalı bulduğum kişileri paticik.com forumlarından uzaklaştırsamda hala bu kirlilik devam ediyor...Lütfen bundan sonra ne KOHACK hakkında nede KO'da çakallık yapma hakkında topic açmayın,açılan kişilerinde topicine msg atmayın,aksi taktirde bu kişi ile birlikte sizde forumdan uzaklaştırılacaksınız...Ayrıca forumlarda arama yapmadan( bknz:Tick ) konu açmamaya özen gösteriniz,hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum... ps:Hatalı gördüğünüz konular için bana özel mesajdan ulaşınız.. demiş frp_master bu makroda çakallık kısmına dahil bence..[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Normand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 OFF OLmuyor denıom olmuyor error verıyor[signature][hline]_Jack William_
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 TAm olarak değil. Çakllık Bi nevi BUg dır.! Olmayan birşeyi var edersin oyunda kopyalarsın anlamında. Yada ne bilim HAck yaprsın falan. Burda hiç bir şey yok. HA sen basmışsın ha pcye verdiğin komutla pc kendisi basmış. Sadece b2b2b2b22b2 yapmka çakllık değil. Ki öyle birşey olsa Abyss de kça kişi ban yer tahmin edemiyorum...[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 burda bunu açıklamaya çalışcağıma giderim deveye hendek atlatırım daha iyi ya tamam gidin hackde yapın makroda yapın banane[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bırak da cakallık olup olmadıgına frp_master karar versin sana ne oluyor ki ?[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ...................[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eet bana ne oluyorki biz insan deiliz zaten normal insanlar diğer insanları uyaramıyo sadece yöneticiler uyarabiliyo haklısın paşam ................[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eğer çakllık olsa yazıda belirtildiği gibi uzaklaştırırdı. (tak diye ban atarmış şimdi :)) Aman neyse...[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tamam abi siz makronuzu yapın bu konuda hiç yazmamış farzedelim görmedim duymadım bilmiorum oke?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 :) rock... Eğer her tartışamdan böyle kaçıcaksan ortaya böyle msj lar atma. İi dedğin gibi olsun.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kaçıyorum abi haklı olsamda haksız gösteriosunuz beni artık yazasım gelmio bayıyo beni ok? görmedim duymadım bilmiyorum ufacık bişey için tartışma yaratıorum boşu boşuna ama yaratmıcam oke?[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Takma kafaya Rock Salla.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:3x ------------- LvL:60 Clan:PaticiK ----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Buradakilerin cogu eminim ultima oynamıs kisiler,Ultimadada bazı serverlarda iştiraksiz macro suctu.Bu macro da iştiraksiz macronun aynısıdır.Bana koymaz,rock ada koymaz,evden oynayan adama koymaz yani,ama adam kafeden oynuyodur,veya evinde oynuyodur ama oynadıgı zaman dilimi kısıtlıdır,o adama koyar. Macro ban sebebidir ayrıca,bknz usko forumları,ban list. Abdurrahman(macro) gibi.. Ayrıca kohack macrodan daha masum bir olaydır,kohackde sadece canta acıp lootlarken,macroda direk zamandan kazanıyorsunuz,sizin yerinize kasıyor. Bunları tartısmayada degmez bence,isteyen kullanır isteyen kullanmaz,olayın ahlaki yönüne girersek,ohoo.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ha bi dk.Bende kullanmaya calıstım bu macroyu.Akuma bilir.Yanlıs olmasın.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:3x Klan:Paticik Server:Xiki
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Her kezin bakış açısı farklı tabi. Ki ben zaten cafden oynayan biriyim. Bana göre macro hiç bi şekilde çaklıık falan değil. O banları atan adamlarda bi insan ve bakış açıları farklı. ORda yasak diye burdada yasak oluck diye bir şey yok geniş düşünün biraz... Rock senden büyüğüm ok? Ok? deyip durma! Rahatsız edici bi durum.! adam gibi oalyı kapatıcaksan konuşmuyorumde kapat.[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE [Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Ocak 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Ocak 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar