Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amd or Intel

facundo

Öne çıkan mesajlar

slm beyler
Ben sıstemımı yenılemek ıstıyorum şuan elımde p4 1.6ghz var gercı ıntelden memnunum 4 yıla yakındır p4 umu kulanıyorum fakat bıraz eskıdı tabı kı suan 200 gb lık hdd dakdım fakat 130 goruyor bana en ıyı uyack sıstem sızce hangısı olur ıntel mı amd mı 1 200 gb hdd daha eklemeyı dusunuyorum tsk
Sosyal ağlarda paylaş

facundo oyunlar nasıl çalışıypr sende ?

bende de p1.6 işlemci varda diğer bileşenlerim iyi bi tek işlemci düşük gibi nerdeyse bütün yeni nesil 3d oyunlar yavaş çalışıyo
sende de öylemi ?

mesela nfs2,thief3,vampire bloodlines,doom3 bu oyunların hepsi yavaş çalıştı
ekran kartım saphire 9800pro,768 de ram var[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 15 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
facundo oyunlar nasıl çalışıypr sende ?

bende de p1.6 işlemci varda diğer bileşenlerim iyi bi tek işlemci düşük gibi nerdeyse bütün yeni nesil 3d oyunlar yavaş çalışıyo
sende de öylemi ?

mesela nfs2,thief3,vampire bloodlines,doom3 bu oyunların hepsi yavaş çalıştı
ekran kartım saphire 9800pro,768 de ram var

bendede p1.6 vardı nfsu fln ii çalışmıodu şimdi p43.0ht aldım mükemmel çalışıo işlemci bayabi farkettirdi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda amd mi intel mi diye sormak genelde kafasini daha cok karistirir insanlarin, hatta genelde amdciler ve intelciler arasinda kavgalar cikar. :)

fikrimi sorarsan;
said:
Fistan, 15 Ocak 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
64 lük amd 3400 isini gorur senin.
[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Pc de yapicagin islere gore islemci secmelisin. AMD bence oyunlar vb. islemler icin ideal. Ama Work station olarak (video edit, 3D programlar, Flash vb.) icin Intel oneririm sana. Ama intel alicksan Soket 775' anakrt lar DDR RAM2 kullaniyor. DDR RAM2 ler DDR RAM'lardan daha yavas calisiyor. O yuzden bence Soket 478'leri dusun bence.

Sunu da soylim 200 GB hard disk almissin Servis Paket2 kurarsan muhtemelen bilgisayarin hard diski taniyacaktir.[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmasız amd
model olarakda amd64 3000+ veya 3200+ öneririm
buna asus k8v anakart'ta takarsan tutabilene aşkolsun..

64bit işlemci al kesinlikle. intel'de de olmadığına göre amd al mutlaka. 64 bit al dememin nedeni eğer 32 bit alırsan max 1 sene içinde 64bitlik bir işlemciyle değiştirmen gerekecek. windows 64bitlik sürümlerini çıkardı. longhorn'uda 64bit yazıyor. intel'in 64bit'inden şimdiye kadar ses gelmedi. ne zaman çıkar, çıktığında nasıl olur tartışılır. ama amd'nin 64bit'ler çok iyi. bende amd64 3200+ var, gayet memnunum. başta ısınıyo şöyle böyle dedi çok kişi ama hepsi yalan. en iisi !!amd64!![signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...