Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetersiz disk alanı [Acil Yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ram yetersiz kaldığı için hdd deki boş alan kullanılıyo ya doldu hdd benim(sorun bu yüzdenmi tam emin deilim).Pc de mevcut olan programlar ve dosyalar kesinlikle 55,8 gb edemez ama şu anda 55,8 gb dolu gözüküyor.Bu sorunu nasıl çözerim
Mesaj tarihi:
said:
Reginald_Arvizu, 23 Aralık 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
templeri ve internet temproray filesi temizleyince sorun çözüldü :)

Ben belirli araliklarla temp ve templory internet files klasorlerinin icini bosaltirim, tavsiyem seninde yapman ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
temp klasorunde genelde cd cekerken hata verirse cektigi kadarı orda kalıyor,bana bayagı olmustu catlamıstım bulana kadar(20 gb),cok uyuz bişidir neyse geçmiş olsun :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Saol :) pc şu anda 21,5 gb:) internet temprory files ı bende sürekli siliyordumda nedense uzun süredir silmemiştim.

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 23 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Reginald_Arvizu, 23 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki:
Saol :) pc şu anda 21,5 gb:) internet temprory files ı bende sürekli siliyordumda nedense uzun süredir silmemiştim.

sürekli siliyordun :D. ahah enteresan bi silmişsin 30 gb int temp silmişsin vay anasını be dünya rekoru bu olabilir.[signature][hline]There's someone who needs you.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi dünya rekoru daha lazım yine başladı bu ya :(
yine doldu hdd herşeyi denedim yapamadım.
internet temp. boş programların temp. dosyalarınıda sildim.Napıcam ben nası boşaltıcam bu hdd yi?
  • Yeni Oluştur...