h1v Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ram yetersiz kaldığı için hdd deki boş alan kullanılıyo ya doldu hdd benim(sorun bu yüzdenmi tam emin deilim).Pc de mevcut olan programlar ve dosyalar kesinlikle 55,8 gb edemez ama şu anda 55,8 gb dolu gözüküyor.Bu sorunu nasıl çözerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 pc mechanic midir öyle birşey vardı. onu bir dene ayrıca disk birleştiricisini de bir çalıştırmayı dene.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 emule de film falan mı indiriyorsun,olması yeniden başlat[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 restart attım şimdi olmadı bide templeri falan silmeyi denicem.umarım olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ram azligindan oldugunu hic zannetmiyorum.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 templeri ve internet temproray filesi temizleyince sorun çözüldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 scandisk de ise yarardi. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Reginald_Arvizu, 23 Aralık 2004 18:35 tarihinde demiş ki: templeri ve internet temproray filesi temizleyince sorun çözüldü :) Ben belirli araliklarla temp ve templory internet files klasorlerinin icini bosaltirim, tavsiyem seninde yapman ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 temp klasorunde genelde cd cekerken hata verirse cektigi kadarı orda kalıyor,bana bayagı olmustu catlamıstım bulana kadar(20 gb),cok uyuz bişidir neyse geçmiş olsun :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Saol :) pc şu anda 21,5 gb:) internet temprory files ı bende sürekli siliyordumda nedense uzun süredir silmemiştim. [Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 23 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Reginald_Arvizu, 23 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki: Saol :) pc şu anda 21,5 gb:) internet temprory files ı bende sürekli siliyordumda nedense uzun süredir silmemiştim. sürekli siliyordun :D. ahah enteresan bi silmişsin 30 gb int temp silmişsin vay anasını be dünya rekoru bu olabilir.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bi dünya rekoru daha lazım yine başladı bu ya :( yine doldu hdd herşeyi denedim yapamadım. internet temp. boş programların temp. dosyalarınıda sildim.Napıcam ben nası boşaltıcam bu hdd yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Norton Antivirus kullaniyorsan Norton Protected Files'i bosalt.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar