Xander Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya bikaç program buldum,kliplerimi fln bayaa güzel kesiolar ama benim elimde daha büyük dosyalar var,onları bırakın kesmeyi programa bile almıo,her tür videoyu kesebilecek bi prog biliomusunuz.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 benimkiler 1gb üzeri ve dediin program kesmio malesef.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 virtual dub ile 4gb lik dosyalari kesiyorum ben ya sen becerememissindir arkadasim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adnim_kanka_olur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hanki format abi bu filmler nedir yani ! benim nandub ve vcdcut ile yapamadığım bişe yoğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya kabiliyetsizlik deil ya,başka şeyleri kesebiliorum,bunnar da bildiin mpg ama bırak kesmeyi,programda açamıom bile.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 virtualdub u indirdim ama kesemiyorum video yu açıklayarak yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. [Bu mesaj cintonick tarafından 16 Ocak 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Adobe Premiere Pro Ulead Video Studio Cyberlink Power Directir Canplus Edius[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar