telorgu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Emektar laptop ın ekranını uçurdum, download-tv için kullanıyordum ama artık hiç bişey gözükmüyor, şimdi 2. monitör alacağım cünkü yaptırmaya kalksam 200+ tutacagına 280lik bir monitör buldum http://www.hepsiburada.com/liste/acer-k222hqlbd-215-5ms-analogdvi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801522&categoryId=3002879 şimdi hdmı girişi yok bunun ama hdmı-dvı kablo dönüştürücüsüyle taksam görüntü kalitesini etkiler mi? illa hdmı girişli mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 teorik olarak hdmi ile dvi arasında görüntü kalitesi farkı yok, dvi da ses iletilmiyor sadece haliyle bir sorun çıkmaz.. ps : ekran kartında dvi çıkış varsa direk dvi bir kabloyla bağlantı yaparsan daha uygun olacaktır ama yoksa da kaliteli bir çevirici işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dvidan ses ileten gpu lar var da laptopta var midir bilemem. Kaldi ki bu asamada senin icin gereksiz. Sorunun cevabi evet, dvi-hdmi kablo alabilirsin. Cift yon kullaniliyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar