Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webarisi (host.net.tr)


Esnaf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım hiç araştırmadan fiyatlara aldanarak buradan windows hosting almış.veritabanı uçmuş sanırım benden yardım istedi destekte sürekli lafı dolandırıp duruyorlar bir de şöyle bir şey koymuşlar

said:
Destek talepleri içerisinde hakaret/küfür yada aşağılama tespit edildiğinde, Webarısı müşterinin hesabını sunucularından silecek ve herhangi bir ön uyarıda bulunmayacaktır


küfür edecem adamlar silecekler tüm hesapları bir sürüde hizmet alınmış bir de :D

ne yapsam bilemedim veritabanında 200 küsür ürün ekliymiş 1-2 gün sabahlanır eklenir ama şu yaptıkları cidden terbiyesizlik.birde küfür ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.sırf bu yüzden 2-3 gün site kapalı kalacak.

sanırım silindiyse yasal yollardan bir şey yapsak bile geri almamız pek mümkün değil.ben burada belirteyim dedim bu arkadaşlarıda sizde benim arkadaşla aynı hataya düşmeyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin anlatimin da cok farkli olmamis be abi.

Lafi dolandirmak dedigin ne mesela? Sorun kimden kaynakli, sizin sitenizden yazilimindan olmadiginizdan emin misiniz? Yedekleme hizmeti aliyo muydunuz? Almiyosaniz bile firmanin aldigi yedekler vardir, onlar konusunda bir haber var mi?

Ayni isi yapan biri olarak diyebilirim ki zaman zaman gayet talihsiz durumlar yasaniyor. Gecen hafta yasadigim bi arizaya DC'nin malligi ve akil almaz olaylar eklenince 7 sanal sunucu + 300 kusur site kaybettim mesela ki imkansiza yakindi o verinin kaybolmasi.

Musteri acisindan gayet sucluyum kusurluyum ama RAID 10 array + offsite backup'a ragmen data kaybedilmesi ihtimali cok dusuk. Su durumda o datayi fezada saklasam yine kaybolacakmis, yine olacagi varmis dedirtti bana. Haliyle musterinin kendi yedegini almasi sart -ki musteriyi bu konuda telkin etmeyi de denedim defalarca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya site yeni zaten ürünler yeni girilmeye başlanmıştı.öyle ahım şahım bir sitede değil basit bi kurumsal site yazılımdan olacağını sanmıyorum.

ya lafı dolandırmak değilde yetkili arkadaşın bilgisizliğide olabilir.misal veritabanına bağlanamıyorum dediğimde config dosyanı kontrol et demişti bana :P baya bi uğraştık ettik sorunu çözemedi arkadaş ama backup ı alabildik bir şekilde.

2. kez oluyormuş bu sorun.öncekinde veritabanını yeni oluşturdukları için pek üzerinde durmamışlar belki bizden kaynaklıdır diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...