Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Yeni işe başlayacağım şirkete belgeleri gönderirken banka hesap numaralarını (IBAN) gönderdim. Ayrıca bank key diye bir şey istediler. Bu ne oluyor? İnternette biraz baktım, biri şube numarası olabilir demiş ama kesin bilgi yok gibi. Bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yabancı firma mı? bank key ne ya edit; http://scn.sap.com/thread/3380903 şurası belki yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 banka kartı şifreni veriyorsun mayışları yatırabilmeleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bir de normal hesap numarası şeklinde gönder işte daha da verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 forgiver said: banka kartı şifreni veriyorsun mayışları yatırabilmeleri için abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Yabancı firma evet. Bakalım belki bir bilen çıkar, olmadı sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Following example will give some clarity: Bank: State Bank of India - Defined at Country Level - Transaction Code FI01 House Bank: Industrial Finance Branch, State Bank of India, MG Road, Bangalore - Defined at Company Code Level - Transaction Code FI12 In country each bank will have number of branches, each branch will have a bank key to differentiate from one other. Each House Bank will have its own bank key. Bank Masters are updated through BAUP transaction code. Read the information note on this transaction code. Note 132012 - Addresses as a source for overall bank number files (this gives the addresses from where you can get bank key details in European countries) Thanks, Ravi http://scn.sap.com/thread/1664723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 forgiver said: banka kartı şifreni veriyorsun mayışları yatırabilmeleri için Bunu verirse 2 kati yatirirlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Yurtdışı değil mi Swift Code istiyor olmasınlar, http://www.theswiftcodes.com/turkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yok swift derlerdi o zaman. bu böyle bankayı ya da şubeyi tanımlayan ekstra bilgi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 swift'i gönderdim, son 3 hanesi şube kodu zaten. yeterli dediler. teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 beni de işe aldırırsan söylerim diyecektim bulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar