Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

senaryo

DeeplyDisturbed

Öne çıkan mesajlar

deathknight ve lich nerde humanların basında kim var jenia proudmore duydum mekana gittim ufak lvl 5 king vardı bi tane. warcraft senaryosundan 4 sene sonra wow senaryosu baslıyormus. blizzard ın sitesinde bu anlatılıyormu. gecen gun rexar ı gormus arkadas desolace da. eger beastmaster ı koyup deathknight koyulmdıysa oyuna cok kotu olur. ben heroları gormek istiyorum wowda.[signature][hline]and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy
Sosyal ağlarda paylaş

wow frozen thorneden 3 -4 sene sonrasında geçiyo,senin gittiğin yer jainanın yeri değil jaina kalimdorun güneydoğusundaki bir adada(adını unuttum o yüzden böyle yazıyorum:D) arthas ve illidan henüz oyunda gözükmedi bana kalırsa arthas ek pakette illidan ise kara kapı tekrar açılınca gözükücek ama bir şekilde tüm heroları görürüz heralde için rahat olsun,zaten şu anda arthas ve illidan dışında hemen hemen her hero var,bu arada rexar nerde görüldü merak ettim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

deathknight diye birsey yok zaten sahsen ben arthas+lich king birlesimi o olumsuz adami oyunun sonlarina dogru gorecegimize inaniyorum yada 2. expansion fln olur.. Bu arada rexar desolace'de bir centaur kampinda..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeeplyDisturbed, 15 Ocak 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
rexar lvl 62 elite champion of horde yazıyormus yanında 17 inch monitore sıgmayan mini ayısı misha varmıs :P desolace ta imiş
peki görev falan veriyormuymuş?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 15 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
zaten death knigth bir kategori , tıpkı paladin gibi ama oyuna koymamışlar belki ilerde hero class olarak koyarlar

deathknight bir kategori degil, oyunda bircok paladin varken ve hatta arthas'da bir paladinken daha sonra dk'a donmustur ver artik dk diye birseyde yoktur.. hero class bambaska..

said:
DeeplyDisturbed, 15 Ocak 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
rexar lvl 62 elite champion of horde yazıyormus yanında 17 inch monitore sıgmayan mini ayısı misha varmıs :P desolace ta imiş

Oyle birseyde yok, mini ayi da degil ayrica kendi boyunda.. Onyxia icin anahtar questini veriyor lvl 60'ta..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda yok ama dkler aslında kara kapının diğer tarafında burning legion tarafından tuzağa düşürülen alliance ordularıdır, yani tan olarak bittiler diyemeyiz ,ayrıca blizzin dediğine göre demon hunter ,mountain king gibi hero classları olabilirmiş dk niye olmasın peki bence ek paketi bekle ve gör derim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

pff kafam daginik kusura bakmayin birisi quest veriyormu diye sormus ona cevaben yazmistim.. 'yok' olansa 17 inch monitore sigmanyan ayi..

her class'larin varligi biliniyor zaten, gelecek patch'lerle eklenmesi dusunuluyor yani expansion'i beklemenize gerek yok, soz konusu olan blizzard tabiiki, expansion'a da uzayabilir..

[Bu mesaj mikado tarafından 15 Ocak 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an Northrend yok bakınız WoWda,bu demektirki Exp. le gelecek.Ayrıca Jainada Thralla işbirliği içinde şu an Kalimdor'un yakınındaki bi adada.Human Survivorstu sanırım onun adamlarının adı.Sonra tüm undeadlar şu an Slyvanasa inanıyor ama Ner'zhul gelince direk satış yapıcaklar.Neyse bunları exple görürüz.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...