DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 deathknight ve lich nerde humanların basında kim var jenia proudmore duydum mekana gittim ufak lvl 5 king vardı bi tane. warcraft senaryosundan 4 sene sonra wow senaryosu baslıyormus. blizzard ın sitesinde bu anlatılıyormu. gecen gun rexar ı gormus arkadas desolace da. eger beastmaster ı koyup deathknight koyulmdıysa oyuna cok kotu olur. ben heroları gormek istiyorum wowda.[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Burada dungeon master wow'un hikayesini Türkçe'ye çevirdi. Bir bakmanda fayda var.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sylvanas ,varimathras ,thrall , tauren chieftain, beastmaster , ı gordum de digerleri yok ozellikle deathknight ı gormek istiyorum thottbot ta bile aradım warcraft taki deathknigt isimlerini yok cıkmıyor :)[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 wow frozen thorneden 3 -4 sene sonrasında geçiyo,senin gittiğin yer jainanın yeri değil jaina kalimdorun güneydoğusundaki bir adada(adını unuttum o yüzden böyle yazıyorum:D) arthas ve illidan henüz oyunda gözükmedi bana kalırsa arthas ek pakette illidan ise kara kapı tekrar açılınca gözükücek ama bir şekilde tüm heroları görürüz heralde için rahat olsun,zaten şu anda arthas ve illidan dışında hemen hemen her hero var,bu arada rexar nerde görüldü merak ettim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu arada arthas yani lich northendde (yanlış yazmış olabilirim) yalnızo kıta wowda yok dediğim gibi ek pakette blizz her şeyi halleder heralde[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 deathknight diye birsey yok zaten sahsen ben arthas+lich king birlesimi o olumsuz adami oyunun sonlarina dogru gorecegimize inaniyorum yada 2. expansion fln olur.. Bu arada rexar desolace'de bir centaur kampinda..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 rexar lvl 62 elite champion of horde yazıyormus yanında 17 inch monitore sıgmayan mini ayısı misha varmıs :P desolace ta imiş[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zaten death knigth bir kategori , tıpkı paladin gibi ama oyuna koymamışlar belki ilerde hero class olarak koyarlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: DeeplyDisturbed, 15 Ocak 2005 16:49 tarihinde demiş ki: rexar lvl 62 elite champion of horde yazıyormus yanında 17 inch monitore sıgmayan mini ayısı misha varmıs :P desolace ta imiş peki görev falan veriyormuymuş?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: arthas+lich king birlesimi o olumsuz adami undead lerin sylvanasa itaat edeceginmi sanıyosunuz haha su an oyle bekliyolar ortaya cıkmasını direk satıs sylvanasa[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tyranda yı gördüm geçen gün sevindirik oldum euhe level ??[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zaten undeadların forseken denen kısm frozen thornede arthas varkende sylvanasa hizmet etmeyi seçtiler yani ortada satılan biri varsa oda arthasdır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 undead olmayan anlamaz kime itaat etcegini senin damarlarında kan var anlasılan :)[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ehuhehe benim damarlarımda elf kanı var frozende yenildik ama wowda intikamımızı alıcaz:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Engin2, 15 Ocak 2005 16:50 tarihinde demiş ki: zaten death knigth bir kategori , tıpkı paladin gibi ama oyuna koymamışlar belki ilerde hero class olarak koyarlar deathknight bir kategori degil, oyunda bircok paladin varken ve hatta arthas'da bir paladinken daha sonra dk'a donmustur ver artik dk diye birseyde yoktur.. hero class bambaska.. said: DeeplyDisturbed, 15 Ocak 2005 16:49 tarihinde demiş ki: rexar lvl 62 elite champion of horde yazıyormus yanında 17 inch monitore sıgmayan mini ayısı misha varmıs :P desolace ta imiş Oyle birseyde yok, mini ayi da degil ayrica kendi boyunda.. Onyxia icin anahtar questini veriyor lvl 60'ta..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oyunda yok ama dkler aslında kara kapının diğer tarafında burning legion tarafından tuzağa düşürülen alliance ordularıdır, yani tan olarak bittiler diyemeyiz ,ayrıca blizzin dediğine göre demon hunter ,mountain king gibi hero classları olabilirmiş dk niye olmasın peki bence ek paketi bekle ve gör derim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Oyle birseyde yok, mini ayi da degil ayrica kendi boyunda.. Onyxia icin anahtar questini veriyor lvl 60'ta.. nasıl birsey yok, bu ne biçim cevap?[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 .. [Bu mesaj mikado tarafından 15 Ocak 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pff kafam daginik kusura bakmayin birisi quest veriyormu diye sormus ona cevaben yazmistim.. 'yok' olansa 17 inch monitore sigmanyan ayi.. her class'larin varligi biliniyor zaten, gelecek patch'lerle eklenmesi dusunuluyor yani expansion'i beklemenize gerek yok, soz konusu olan blizzard tabiiki, expansion'a da uzayabilir.. [Bu mesaj mikado tarafından 15 Ocak 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Şu an Northrend yok bakınız WoWda,bu demektirki Exp. le gelecek.Ayrıca Jainada Thralla işbirliği içinde şu an Kalimdor'un yakınındaki bi adada.Human Survivorstu sanırım onun adamlarının adı.Sonra tüm undeadlar şu an Slyvanasa inanıyor ama Ner'zhul gelince direk satış yapıcaklar.Neyse bunları exple görürüz.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben satış yapacaklarına inanmıyorum onlar hep kalacaklar forsaken diye[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 theramore isle'da degilmi jaina ve onlar horde'a düsman degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 onlar hordele barışık,hatta jaina kendi babasının ölmesine bile razı oldu dost kalmak için,wowda horde saldırıyolar mıki?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende öyle biliyorumda sanırım düsmanlar hordela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar