BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ARkadaşlar gercekten cok teşekkürler dün akşam oQo nunda sölediği gibi esas oyun arkadaşlarla tanıdığın insanlarla konuşabildiğin kişilerle oynanır.Dün gece için tekrar teşekkürler.Biliyorsnuz ben Aresdeyim ama elimden geldiince gelcem zenona :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ehehe :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 la abyss gem vadi 4 tane 4 saat bekledim 200k dan satamadim en sonunda oyniim dedim ilk3 unden cake mana poit fln cikti 4. de chitin armor gountlet cikti warior icin :D kactan satam[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 burial sana demedımmı ben msn de oyunun tadı bole cıkıyo diye eeh hadi baalım katıl sende temellı aramıza[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 chitin warioro gaunlet 1.5 milyon eder +1 i[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Öne çıkan mesajlar