choner Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 KidLazer said: ahahahhahaha kız tavlamaya gelmemiş ama olursa yok demezmiş ahahhaa. selam gülçin. bu mudur? daha sert kidlazer harder. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sevdim ben valla samimi adam.üslup tanıdık geliyor ama kimsenin alt charı olmadığını düşünüyorum.. hoşgeldin soner yaş kaç bu arada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Frostbite said: sevdim ben valla samimi adam.üslup tanıdık geliyor ama kimsenin alt charı olmadığını düşünüyorum.. hoşgeldin soner yaş kaç bu arada. teşekürler Frostbite yaş 28. Daha yaşlı ve daha genç hissettiren samimi insanlar şimdiden sağolsun var olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Hoşgeldin cafer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.