Lombardi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yuksek Lisans 2 yil olmasna ragmen , son yilinda 2 yil tecil ettirip mezun olduktan sonra YÖK 1 sene daha tecil hakki veriyor mu bana ? Saygilar, hürmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 88 acımızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 evlenene kadar tecilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 merhaba ben askerlik şubesinden üst teğmen Bariz, şuan herkes bedelli yağacağı için alabildiğimiz herkesi askere almaya calısıyoruz, içerde kantinci ve çaycı komandondo eksiğimiz bir hayli fazla, Arz Ederim, Ü.Teğ B. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 son yılında 2 yıl tecil nasıl ettiriceksin? lisanstan mezun olduktan sonra 2 yıl tecillisin. bu sure icinde yuksege girersen, okulu bitirene kadar* + yuksek bittikten sonra 1 yıl daha tecil hakkın var. *okulu bitirene kadar olan kısım 3 yıl olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Zikko said: merhaba ben askerlik şubesinden üst teğmen Bariz, şuan herkes bedelli yağacağı için alabildiğimiz herkesi askere almaya calısıyoruz, içerde kantinci ve çaycı komandondo eksiğimiz bir hayli fazla, Arz Ederim, Ü.Teğ B. bu sene gidiceklere de paso yedek subay çıkar heralde, olan parası olmayanlara oldu asıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar