Vampire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Evet yakinda clan sitemi aciyorum full flash yaptim ama hala biraz üstende calismam gereken noktalar var... Cok ince detaylara iniyorum site dizayninda o yüzden ne zaman bitcegi konusunda kesin birsey sölemem zor ama en fazla 1-2 haftalik daha isi var. Clan bir türk clani olmiycak, uluslararasi bir clan olucak ve rp (roleplaying) e dayali bir clan olcak, ben kalabalik bir clan yapmak amacinda degilim, düzenli ve kurallara göre hareket eden düzenli bir clan kurmak amacindayim, o yüzden basvurusu olanlarin nitelikleri gözden gecirilmeden alinmiycak clana, ister türk olsun ister bir baska ülkeden olsun, sitenin icerigide ingilizce (sonucta uluslararasi olucak) cok ince detaya giriyorum ve webdeki en iyi swg clan sitelerinden biri (belkide en iyi) olmasi icinde daha biraz isi var. Site adresi swg.osiron.org burdan girip su an icin sadece bir kac menü ile donatilmis halini görebilirsiniz, herneyse bu kadar aciklama yeter.Yakinda zaten daha detayli bir sekilde siteyi ziyaret edip bilgi alabilceksiniz, bi haber vereyim dedim :) Son bisey daha site icindeki animasyonlar neden bu kadar yavas veya smooth degil demeyin, cünkü daha üstünde calisiyorum :) [hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 23 Ocak 2003 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 güzel olmuş yannız bunu bir browsera sığacak kadar küçült öle yana kaydırmak kasıo[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vampire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 O bir bug dan ileri geliyor gerceginde olmiyak merak etme ve begendigin icin sagol :) hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 23 Ocak 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 söle diim böle bir iş için anadili gibi ingilizce bilen biri laızm yönetimde ki hiç sanmıorum baskan olarka kendini degil de bir yabancıyı alasın..başarılar ben de begenedim..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vampire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Begendigin icin sagol daemon :) Bu arada sitenin altindaki scroll olayini düzelttim ve menuleri soldan 2 tanesini fakli hizlarda yaptim, sizce hangisi daha iyi genel olarak herkese soruyorum siteyi gören, sizde fikir belirtirseniz sevinirim, hizli olanmi daha iyi yoksa yavas olanmi veya hizlari sizce nasil olmali vs vs... :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 bence de hızlı olanlar çok daha iyi ilk ikisi yani[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: Azmodai, 24 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim cok ii ingilizcem vardir (soolemesi ayip :P) dil konusunda yardim edebilirim.[hline]Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell ama türkçen pek iyi diil galiba :)[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 yok Blaise Pascal doğru da, senin incilirsin hala yanlış :)[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal [Bu mesaj RogueNoir tarafından 25 Ocak 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Azmodai, 24 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim cok ii ingilizcem vardir (soolemesi ayip :P) dil konusunda yardim edebilirim.[hline]Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell ehehe bizim okulda iyi ingilizcesi olmayan yoktur. UAA rulz.[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 uaa damı okuosunuz? hehe bende[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya beyler Üsküdar Amerikan Academy de okuosunuz ben de orda okuom da adlarını veriim bakam lise 1 misiniz hazırlık mısınız?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 azmodie seni deşifre diorum azmodie ingilterede yhasamıs we sonra ankaraya gelmiş bir watandasdır..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ugrastırma nolcak abi[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies SWG Osiron Organization - Coming SOON!!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 O bir bug dan ileri geliyor gerceginde olmiyak merak etme ve begendigin icin sagol :) hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 23 Ocak 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 söle diim böle bir iş için anadili gibi ingilizce bilen biri laızm yönetimde ki hiç sanmıorum baskan olarka kendini degil de bir yabancıyı alasın..başarılar ben de begenedim..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Begendigin icin sagol daemon :) Bu arada sitenin altindaki scroll olayini düzelttim ve menuleri soldan 2 tanesini fakli hizlarda yaptim, sizce hangisi daha iyi genel olarak herkese soruyorum siteyi gören, sizde fikir belirtirseniz sevinirim, hizli olanmi daha iyi yoksa yavas olanmi veya hizlari sizce nasil olmali vs vs... :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 bence de hızlı olanlar çok daha iyi ilk ikisi yani[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: Azmodai, 24 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim cok ii ingilizcem vardir (soolemesi ayip :P) dil konusunda yardim edebilirim.[hline]Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell ama türkçen pek iyi diil galiba :)[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 yok Blaise Pascal doğru da, senin incilirsin hala yanlış :)[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal [Bu mesaj RogueNoir tarafından 25 Ocak 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 said: Azmodai, 24 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim cok ii ingilizcem vardir (soolemesi ayip :P) dil konusunda yardim edebilirim.[hline]Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell ehehe bizim okulda iyi ingilizcesi olmayan yoktur. UAA rulz.[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 uaa damı okuosunuz? hehe bende[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya beyler Üsküdar Amerikan Academy de okuosunuz ben de orda okuom da adlarını veriim bakam lise 1 misiniz hazırlık mısınız?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 azmodie seni deşifre diorum azmodie ingilterede yhasamıs we sonra ankaraya gelmiş bir watandasdır..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ugrastırma nolcak abi[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies SWG Osiron Organization - Coming SOON!!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ya beyler Üsküdar Amerikan Academy de okuosunuz ben de orda okuom da adlarını veriim bakam lise 1 misiniz hazırlık mısınız?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 azmodie seni deşifre diorum azmodie ingilterede yhasamıs we sonra ankaraya gelmiş bir watandasdır..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ugrastırma nolcak abi[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar