jankis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bir Coen filmi .. başka bişiy demeye gerek var mı başrolde Billy Bob Thornton film 20.30'da bu akşam film dolu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hmm evet bu akşam baya iyi programlar var televizyonda güzel gece keşke yarısını yarına pazartesine filan taşısalar ziyan olucak :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
jankis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 biraz önce bitti coenler yine her filmindeki o tekinsiz havayı yakalamışlar billy bob thornton'ın karizmaya bittim :P güzeldi baya[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de beğendim, bi kaç film noir var elimde.bi ara heveslenip çekmiştim bi türlü izlemek kısmet olmadı.şimdi bunu izleyince gaza geldim öbürlerini de aradan çıkarmayı planlıyorum yakın bi tarihte :D[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
Öne çıkan mesajlar