Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu 2 ram arasında ne fark var arkadaşlar ? Hangisi daha hızlıdır ve neleri destekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 400-333= 67Mhz fark var aralarında.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Peki bu 2 ram'i bir anakarta takabilirmiyiz ? Yani ramlerden biri 333 biri 400mhz olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 olabilir tabikide. bu arada sorularınıda yanıtlamaya devam edeyim. hangisi hızlı demissin. 400mhz olan daha hızlı. neleri destekler demissin.bunlar biseyi desteklemez genelde köstek olurlar. ama bu serefsizleri anakartlar destekler mesela bunlar ddr ya anakart ddr destekler mesela bunlar 333mhz ya da 400 mhz ya anakart 333mhz destekler o 400mhz olanı desteklemez takarsın 400mhz yı 333mhz de calıstırır.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Benim bir sorum daha olacak amd 2500 var bende normal windowsda çalışırken falan çok hızlı oyunlarda da çok hızlı hiç takılma yok ama oyundan çıktığımda windows çok yavaşlıyor örneğin belgelerime tıklıyorum uzun sürüyor girmesi ama bir kaç kere girdikten sonra tekrar hızlanıyor bunun sebebi ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ram yetersizliği ve harddisk doluluğundan sanırsam.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi sorular dogruysa soru basına 20 mılyonumu alayım ben[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apocalyyy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 masa üstünde çom mb lık dosyalar varsa çoook yavaşlatır.. sağ tıklarsın 1 dakikada açar pencereyi vs[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar