Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Clubber tabir edilen pati müdavimi arkadaşlar varsa feci merak ettiğim bişi bu.. alkol ve bz. kullanmadan bu müzik çeşidi dinlenebilirmi feci merak ediyorum gerçi ben iki türlüde beceremedim ama dinleyen arkadaşlar sarhoşken gayet güzel gittiğini söylüyor?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tabii ki dinlenir ama sadece dinlenir. Elektronik derkende trip hop falan dinlenir.. Ha bunlar güzel kafaylada dinlenir süper tribe girilir.. Alkollu alkolsuz kafada trip hop'ı tek geçerim..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. [Bu mesaj nedanko tarafından 14 Ocak 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bide müziği sadece aldığı bir madde ile algılayabiliyosa müzik zevkinden şüphe ederim o adamın.. Müzikden alkolsuz kafayla zevk aldığın zaman müziktir..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 otururken ve ders çalışırken çok güzel oluyo kafa güvercin gibi[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Delanoresse, 14 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki: öearbh böeargh gibi vokalli sarkilar nasil dinleniyorsa ustune para alinmadan trance da dinlenir house da. :D bak en güzel tanımı bu olmuş[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 dinamo.fm[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fg dinnenir ya da benim arşiv dekiler trance ler falan kopulur[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Alkollüyken çok güzel gider aslında..Yeni hareketler üretirsin dans ederken :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: nedanko, 14 Ocak 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Bide müziği sadece aldığı bir madde ile algılayabiliyosa müzik zevkinden şüphe ederim o adamın.. Müzikden alkolsuz kafayla zevk aldığın zaman müziktir.. Olay budur. Başka söz gerekmez.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tabiiki dinlenir efendim.. Hele house ise daha bi güzel oluyo mesela uyurkende dinlenen türleri var açarsın bi chill out bi ne bilim 90 bpmlik bişi mışıllll mışılll demeye kalmadan sızarsın her türü var yani illa alkol alıcaksın diye bişi yok ama alkolde işin tadı tuzu olmuyo değil hani =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Gilean, 14 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: dinamo.fm tavsiye ederim ben de, iyi çalıyorlar baya[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya elektronik müzik ile club tarzı müziğin ne alakası var ben de bunu anlamıyorum.. önüne gelen tiesto elektronik abi , çünkü turntable elektronik bişey. yok timo maas elektronik. ne alakası var arkadaşlar? elektronik müzik kendi altında birçok kategori bulunduran bir müzik tarzıdır. bunlardan bazıları : idm , downtempo , breakbeat en populer örnekleri olarak gösterilebilir. grup olarak da ladytron , Múm , clinic , interpol benim severek dinlediğim elektronik gruplardır.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kafa güzelken infected mushroom dinlenir , başka gruba da gerek yoktur.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya dinlenir ama dinlicein tür farklı olur . Ben şahsen ayık kafayla techno weya progressive , tribal filan dinleyemiorm ama trance downtempo durm and bass filan güzel olabilio. msela her daim markus schulz dinlerim yani :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 trip hop çok zewkli oluo dinlemesi yauw[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 çok dinlersen kendisi kafa yapar uyarmadı demeyin:) bence uğraşmayın hendrix dinleyin, direk uçun Are you.....experienced..... *!uçaarr.......*[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 (bkz: vampire bloodlinesın muzikleri)[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dinlenir am zevk almazsın... Ben arkadaşımın hiç durmadan sabaha akdar dans ettiğini biliyorum kafası güzelken :)[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ne demek bu ya..atmışın kafadan...tabiki dinlenir.. ben evde olduğum günler minimum 9 saat kesintisiz setler dinliorum...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 dinlenirde dans edilmez[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar