kralweb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 arklar 2 konuda yardıma ihtiyacım var help pls.... 1- şöle hazır web tasarım taslaklarını nerden bulabilirim. ya gezerken her yerde var. ama şu anda lazım. ne hikmetse hiç bi yerde bulamıorum. bu ksıım çok acill. arama yaptım. ama yok. gözden kaçırdıysam felen veya bulabilceğim bi yer biliosanız acil yardım istiorum. 2- bi siteye kocabilecek form sayfası laızm. nerden hazır yapılmış nerden bulabilirim. bu form tıpkı paticik formları gibi online olunuacak ve insanlar belirli komuları tartışacak lekilde bi düzen laızm. yardım pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 googledan ararsan bulabilirsin.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 arıorum zate. bildin bi site felen varsa paylaşırmsıın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sanırım sormam gereken flash yapılmış flash buttomarın üzerinde oynama yapabilirmiyim. hangi programla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 google ye bak olmazsa acemiler.net e bak[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/index.html Content Management e bak orda hazır taslaklar var ama biraz PHP bilmen gerekiyo kurulum için ben baya bi uğraştım sıfır bilgiyle bitane kurdum hatta bi blog bulup onun üzerinde değişiklikler bile yaptım[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. [Bu mesaj yevaud tarafından 15 Ocak 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ııh bunlardemo ve paralı. nerden bulcam form sayfası taslağı. bir kaç site buldum ama form düzeneği ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar