Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve Tekrar yazık Yeniden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an ares 1 de lunar sawaşı var ve yine koptum ve tabiki her zamnki gibi yine giremiyorum süper :hrr:[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Mesaj tarihi:
Ben orcların ve humanların şehirleri farklı ya sen kendi ben kendi şehrimdeyken gelir öyle +%/%/^/%+%&+^%^+%+&+6 :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Mesaj tarihi:
kohack ne ben hiç duymadım ne işe yarar biri anlatsın lütfen bir de hala giremiyoruz oyuna char oturduğu yerden kalkarken hata weriyor hay savaşının :hrr:

[Bu mesaj BuRiAL tarafından 15 Ocak 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burial olm senin ne isin var savasta felan gel boss var adam yok kesicek herkes savasta bosslarin basi bos kaldi nerdesinnnnnnnnnnn[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Healer)
lvl: 51 (Şimdilik)
Mesaj tarihi:
koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olmuş biraz :)[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Speciality:Mage
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
Ares hane nerde savaşta koptum giremedimiyorum aynen dünki gibi boss olayına girelim hemde cok isterim ama nerde giremyiorum ne ares 1 ne ares 2 ye :([signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Keşke dün ki shaula dan sağlam bişeler düşsydi şöyle scorpion bow veya scorpion shield felan zengin olrduk valla hangi boss var estlandada bu gün :D

[Bu mesaj BuRiAL tarafından 15 Ocak 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lan deru founder kesiorduk lagdan kirildik valla :) can yariya dustu lagdan heal ve buff veremedim adamlara kepti cogu :P[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Healer)
lvl: 51 (Şimdilik)
Mesaj tarihi:
Ben giremiyom zenonda char actım paticike girdim kasıyoz bakalım gerci ben oturuyom ama exp geliyor işte :)[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
  • Yeni Oluştur...