Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Beyler bugüne kadar buradan birşey satamamış birisi olarak son kez ilan veriyorum ilgilenen olursa içeriği ekleyeceğim Faturalı garantili Avea'dan alınma Note 3 vs vs 1300 lira ilgilenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-note-3-garantili-8-aylik-cihaz-takas-yok-fiyat-son-188103440/detay baltalamak için değil garanti süresine göre bak diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bu kenarlarının soyulma işi hala devam mı edıyo ya sırf bunun yüzünden samsung dan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 900 isterim ozaman sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 900 de ucuz oldu ya,sen 1000 den asagı verme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 900 e note 3 verilir mi lol? çiziksiz olanı telefoncuya bile götürsen 1200-1300 nakit veriyor zaten düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yok dalgasına yazdım 900 diye. Zaten bikaç kişi zıpladı hemen. Sanırım yeni bir taktik ordan burdan uyduruk link verip fiyat kırdırmaya çalışmak. Fakirhane olmuş burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kardes burdaki adamlar alici olan adamlar tabiki fiyat kirmaya calisacak sen oraya fiyat yazarken zaten 100-200 fazla yazacanki adamlara istedigin fiyata sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Çok mantıklı evet. 1500 diyeyim ozaman pazarlıkla 200 düşerim gerçekten böyle zeki insanları gördükçe gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bu adam bu kafayla bu forumda bisi satamaz ki satamamisda zaten kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Midemi bulandırdın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Draculiablo said: Çok mantıklı evet. 1500 diyeyim ozaman pazarlıkla 200 düşerim gerçekten böyle zeki insanları gördükçe gurur duyuyorum. Burası için doğru mu bilmem ama sahibinden vs için doğru abi. Mutlaka yazdığından azına teklif geliyor çünkü. Sen üstünü yazacaksın ki ortalama pazarlıkçı sana teklif yaptığında zarar etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Oralara zaten ilan vermedim kardeşim saçma sapan mesajlar geliyor. Aynısı malesef burada da oluyor. Cihazı ederi neyse onu yazdım elbette alacak biri çıkarsa küçük bir ikram yapılır ama 200 lira fazla yazsam burada bana neler derler tahmin edemiyorum düşünsene 1300 yazdığım halde neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 burada? 200 tl fazla yazsan? 1) yere gömerler. 2) feci post kasılır sdklsjadklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 boşver sen takılma işsizlere, gerçekten ilgilenen özel mesaj ile ulaşıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Eyvallah dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar