Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ever arkadaşlar konumdada belli ettiğim gibi wow eu betayı nerden indirebilirim detaylı olarak anlatırsanız sevinirim[signature][hline] Kazzuya Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/ bu siteye girip üst tarafta ülke seçeneklerinden euyu seçiceksin çıkan sayfayı incelediğinde dikkat edersen wowu download edebileceğin bir başlık görebilirsin,adsl kullanıyorsan sana önerim 6112 ve 3724 portlarını açman aksi takdirde 1 haftada indiremezsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 saol bakalım[signature][hline]Kazzuya Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 adsl kullanıozda bu yazdıgın portları nerden açıcaz bunuda açıklarsan minnettar kalırım[signature][hline]Kazzuya Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 modeminin markasına göre değişir nasıl açılacağı ,seninkinin markası ne?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 wallaha e-con ethernet modem 10.0.0.2 den yapıosun galiba ama iç detay olarak bilmiyorum eğer biliyosan bizahmet yazıver msn varsa ekle msn ene imzamda[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 senin modemden nasıl açılacağını ben bilmiyorum ama genelde hepsinde mantık aynıdır sadece arayüzde gireceğin yerler değişiktir , biraz araştırırsan googleden bulabilirsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kurcaladım da portla ilgili bi yer bulamadım[signature][hline]Kazzuya Dark msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 http://www.portforward.com/econ/MC8000UE-S4.htm ingilizcen iyiyse buraya bak derim, buda hangi programın hangi oyunun hangi portu kullandığını veriyor. http://www.portforward.com/cports.htm[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 patchi indirebilecegimtorrent disinda bir yol varmi varsa bi link verebilirmisiniz (universtenetworkum izin vermiyor torrente) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ftp://ts.st0rmgaming.com/ username:wow password:yok Burada da bi link var ama bi bakın yani..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 guzel link 10kb/sec ile indirilebiliyor da patch yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar