Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Selam arkadaşlar... Az önce spiderman 2 yi çektim netten 2 gundur çekiodum bitti işte..Ama netten budugum butun subtitle lar film den yaklasık bi 17 sn geride seyrediyor..Benim sormak istedigim bu subtitle ı komple 17sn geriye çekebilecek veya filmin basına bole 17 sn lik fln bos bi ekran ekleyebilecegim program varmı acaba diye sorcaktım..Yardım ederseniz oldukça sevinirim...Kolay gelsin... Kısaca soyle diyeyim mevcut video nun basına biraz ekleme yapmak istiyorum...Buna yardım edebilcek onerilerinizi bekliyorum... Arama dan buldugum sonuçlar video kesme konusundaydı ama ben video yaya ekleme yapmak istiyorum...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. [Bu mesaj cintonick tarafından 15 Ocak 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cintonick tarafından 15 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Subtitle Workshop gayet güzel bir altyazı düzenleme programı. Baştan biraz karışık görünebilir ama çabuk alışılıyor.[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 saolasın bi bakim...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bsplayer veya radlight ta altyazı ayarlarında altyazıyı istediğin kadar ileri veya geri alabiliyorsun yani tam aradığın şey.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şöyle diyim ikisinide kullanıyorum ama boyle bi özelligi oldugunu bilmiyodum çok teşekkürler...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 valla oldu saol :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar