Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Merhabalar, Iphone'a geçmem gerektiği için severek kullandığım HTC One M8 cihazımı satıyorum. Resimde görüldüğü gibi cihazın alt kısmında bir çizik ve en son sim kartımı çıkartırken sim kart girişinde soyulma vardır. Telefonun yanında orjinal Spiegen Slim Armor, HTC Dot View ve alüminyum bumper verilecektir. Ek not: Cidden severek kullanıyordum. Ancak şirket mailini telefona kurduğumda şirket otomatik olarak telefonu şifreliyor. Rakam, büyük ve küçük harften oluşan 6 hanelik şifre geliyor. Üşengeç adamım, her seferinde şifreyi girmek istemiyorum bu yüzden iphone 6'ya geçtim. İkinci not: Yılların androidçisi ifag oldu :( http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-gray-16-gb-189176523/detay/ Pati fiyatı: 1350 TL İstenirse GeT ilanıda açabilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bir insan niye ayfona geçmek zorunda olur ki, ayda 20bin lira kazansam yine de ayfona geçmek zorunda olmam. çift telefon taşırım gerekirse şirket ot bok varsa yine de ayfona "geçmek" zorunda olmam. sdfknsldgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Yalnız uygulama bazlı şifre koyulabilen exchange destekli uygulamalar da vardı. Eğer tek dert şifre ise diye söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Madcat said: bir insan niye ayfona geçmek zorunda olur ki, ayda 20bin lira kazansam yine de ayfona geçmek zorunda olmam. çift telefon taşırım gerekirse şirket ot bok varsa yine de ayfona "geçmek" zorunda olmam. sdfknsldgsdg şu laf şurada dursun. ilerde lazım olur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 dursun abi dursun. bak altını çiziyorum tekrar 2. olarak kullanırım o kadar sdfnsdg zorunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 sirf o dot view icin denenir cok sempatik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 O işi Gmail App da yapıyor artık... Exchange hesabı kurmak da nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Çalıştığım şirket Oracle olduğundan dolayı öyle app bazlı şifre yemiyor. Device'ı enroll ediyorsun, iOS bu kadar kapalı olmasına rağmen telefonun unlock ekranının bile altını üstüne getiriyor. iphone için örnek: Sen telefonuna şifre koyunca 4 haneli şifreni giriyorsun ve açılıyor ya, bende o şifre 6 haneye çıkıyor ve üstüne Ok tuşuna da basman gerekiyor. (En azından harf yok android'e göre :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 merhaba bende de var one m8 ekran değişmiş bolca yarası beresi var yanında 2 kapak vericem biri dot view ötekisi koruma amaçlı bu ilandakinin yarısı kadar temiz 750 tl ye vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar