Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 dükkanda 25mb fiber evde 100mb fiber var hala kare kare görüntü alıyorum ya. böyle sorunsuz kullanabiliceğim bi remote programı varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://www.ammyy.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tekrardan konu açmayayım direk bunun altına yazayım. şimdi ben bir arkadaşımın pc sine bağlanmak istiyorum. pc si iki tane kullanıcıyı çok rahat kaldırabilicek düzeyde. şimdi A kullanıcısı ile oyun falan oynarken benimde B kullanıcısına bağlanmam lazım. bunu yapabiliyormuyum teamviewer ile? yani bir pc de iki kullanıcı aktifken biri masaüstünde aktif moddayken ben diğerine teamviewer ile bağlanabiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yok rdp aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 o daha çok upload la ilgili ve yurtdışı bağlantısıyla Napıosun film filanmı izlemeye çalışıosunda kare kare ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar