-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi yarım saaat sonrada bara gidicez..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: yeni evinden geldim kızın yaw kimsede yoktu adamda..beni aldatmaz o beni aldatmıosun dedi nerden çıktı bu şimdi dedi bana.Öle bişi olursa yakalarsam vururum allahıma kitabıma o kimde beni aldatcak. o kim biliyormusun ? O senle çıkan talihsiz bir insan.Sen kimsin öyle birşey söylüyorsun "yakalarsam vururum" " döverim" vs. "o kimde beni aldatacak" senin düşündeki insanlardan nefret ediyorum.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 haha insanları tanımamıza yardımcı oluyor[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eheh evet super oldu bölüm güzin aplamızda var Kırma dökme olayı ters, saçma, mantık dışıvs vs.... olaya gelince bence sevdiği birşey değil farklı birşey yapmak gerekir. Nebilim bara fln değilde gündüz gezilebilinecek farklı yerlere gidin. Turlara katılın finallerde bitmeye az kalmıştır tam zamanı bak. onun dışında farklı bir şey gelmiyor aklıma illa bunlar olmak zorunda değil. yeterki gündelik hayattan farklı bir şeyler olsun :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 güzin abla AAA! merhaba hahahahah [signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------||---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----||Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 14 Ocak 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzin Ablanız kurban olsun size...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 guzin ablayı bu bölümde mod isterük.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aa bu güzin abla gerçek güzin ablamı[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yok o öldü di mi?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ahahah konuya bak :D:D ama güzen abla bi tanedir :D [signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 14 Ocak 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 konuyu saptırmayalım arkadaşlaaar:D gidip birazdan kızı öldürecek güzin abla gerçek mi diyorsunuz yaw:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bidakka bu olaya el koyuyorum artık. Guzin kız sen çekil aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: yakalarsam vururum allahıma kitabıma o kimde beni aldatcak. Siz ayrılırsınız kardeş, hoşlanıom de şuna, seviyorum felan deme... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 15 Ocak 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Guzin_Abla, 14 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: yeni evinden geldim kızın yaw kimsede yoktu adamda..beni aldatmaz o beni aldatmıosun dedi nerden çıktı bu şimdi dedi bana.Öle bişi olursa yakalarsam vururum allahıma kitabıma o kimde beni aldatcak. o kim biliyormusun ? O senle çıkan talihsiz bir insan.Sen kimsin öyle birşey söylüyorsun "yakalarsam vururum" " döverim" vs. "o kimde beni aldatacak" senin düşündeki insanlardan nefret ediyorum. Güzin ablacima 100 puan veriyorum :D Senin gibi asan kesen kendisi birşeyler olan ama onun karşısında hiçkimsenin hiçbirşey olamadığı biriyle çıktıı için kızcaaz ya çok saf, iyi yada senin gibi biri.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu hortlaticam ama su hikayenin sonunu bile varmi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbt0j3inAU1qkvrqbo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 oha nerden hortlattın bunu. güzin ablamda demiş herkes çok vasat kadn rpsi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar