Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaş Sorunsalı

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
yeni evinden geldim kızın yaw kimsede yoktu adamda..beni aldatmaz o beni aldatmıosun dedi nerden çıktı bu şimdi dedi bana.Öle bişi olursa yakalarsam vururum allahıma kitabıma o kimde beni aldatcak.

o kim biliyormusun ? O senle çıkan talihsiz bir insan.Sen kimsin öyle birşey söylüyorsun "yakalarsam vururum" " döverim" vs.

"o kimde beni aldatacak" senin düşündeki insanlardan nefret ediyorum.[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası...

Derdiniz ne olursa olsun...

Anlatın ablanıza,bulsun size çare...

www.guzinabla.com
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet super oldu bölüm güzin aplamızda var

Kırma dökme olayı ters, saçma, mantık dışıvs vs....

olaya gelince bence sevdiği birşey değil farklı birşey yapmak gerekir. Nebilim bara fln değilde gündüz gezilebilinecek farklı yerlere gidin. Turlara katılın finallerde bitmeye az kalmıştır tam zamanı bak. onun dışında farklı bir şey gelmiyor aklıma illa bunlar olmak zorunda değil. yeterki gündelik hayattan farklı bir şeyler olsun :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guzin_Abla, 14 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
yeni evinden geldim kızın yaw kimsede yoktu adamda..beni aldatmaz o beni aldatmıosun dedi nerden çıktı bu şimdi dedi bana.Öle bişi olursa yakalarsam vururum allahıma kitabıma o kimde beni aldatcak.

o kim biliyormusun ? O senle çıkan talihsiz bir insan.Sen kimsin öyle birşey söylüyorsun "yakalarsam vururum" " döverim" vs.

"o kimde beni aldatacak" senin düşündeki insanlardan nefret ediyorum.

Güzin ablacima 100 puan veriyorum :D Senin gibi asan kesen kendisi birşeyler olan ama onun karşısında hiçkimsenin hiçbirşey olamadığı biriyle çıktıı için kızcaaz ya çok saf, iyi yada senin gibi biri.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...