SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Arkadaşlar uzun zamandır ko oynamıyodum tekrar bi başlıyım falan dedim şimdi burda kimler xigenonda oynuyo onu öğrenebilirmiyim ? Ben Azeroth olarak giriyorum Xigenona bugun actım daha kasmadım başlarım kasmaya. Priest açtım bi kere de priest denıycem. ---....--- =o=[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla 6-7 kişi oynuyo xigde[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 :))) simdi rock un dediği gibi 6-7 kisi var var olmasınada bide hic bisi yazmayan çoğunluk var :P aktif kullanıcılar ixgenonda ORC Olarak rock buzkirpisi QoQ (nicki bence böyle daha karizma :P) bide ben (liste rock un katkılarıyla hazırlamıstır :D ) diğerlerini su an hatırlamıyom[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım ! [Bu mesaj xx2xx tarafından 14 Ocak 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla ben insan açtım insan olan yokmu kine eskıden orc oynardım bu sefer insan oluyum dedim[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla insandan döndü (45 charları bıraktık) orc olduk orc kasıoz[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bende varım sizinle lvl 2 orc priest :D xig 1 deyim rock ile kirpiyi bekliyorum rock xig 1 deydik dimi demin çıkmışın baktım
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aksam gelebilirsen sende gel :Pp 21:00 da baslarız (lag durumuna bağlı olarak değisebilir) lvl kascaz :P[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tamam gelirim ama şimdide kassak biraz ya off kirpi ile rock oyundalar sanırım gireyim birde kirpinin orc charının adını bilen varmı[signature][hline]Level 2 - Alper1 Buffer Priest Server : Xigenon 1 Tür : Orc Clan : ------------------------ [Bu mesaj MysterySpectre tarafından 14 Ocak 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 buzkirpisii onun char ama online deil gitti gelmedi bende moradonda merchant kurdum şimdi[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Speciality:Mage Server:Xigenon Level:n00b Np:0 Clan:- --- Orc
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne satıyon :))[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
soap Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bende Xigdeyim bana PM atın hertürlü yardımcı olmaya çalışırım :D[signature][hline]Chara - kestane Clan - Fight_Club_Tr (Leader) Job - Warior Lvl - 5x Server - Xigenon 1/2 Race : Ork
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Xig 1 deyim ama bu aralar memlekete dönüş falan var yaklaşık 1 ay boyunca eskisi kadar sık takılamiyacam hatta 3-5 gun hic olmayacam[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 meshur kestane sensin yani :) Rockla brethdeyiz, kestane kestane diyo,ne diyosun olm falan oldum bende:D[signature][hline]Name:Buzkirpisi Nation:Ork Job:Assasian Lvl:0x Server:Xiki
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kestane ? anlamadım valla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Theo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 zig de bende varim bu arada Mithgorm lvl 39 (galiba)[signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bende warım lvl 37 karus (mage)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 valla bende 52 rouge um guzel guzel takılıyoz 55 yoluna
Öne çıkan mesajlar