Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ya arkadaşlar Thunderbirdün Hotmailden mailleri almasını nasıl sağlayacağız?Orada sunucu adresleri soruyor oraya ne yazacağımı bilemedim.Yada bildiğiniz free bir pop mail sunucusu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 www.hotpop.com[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Peki ben nasıl iki yıldır bedava kullanıyorum? :D[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar