DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 topic biraz saçma oldu ama ne yapalım :P Haftasonu yeni okuluma geliyorum hadi hayırlısı. Doğu Akdeniz İşlemte bölümünde artık ne yapabilirsem yapcam. Doğal olarak yabancılık çekeceğim ama kıbrıslı patiler bana çevreye ayak uydurmada yardımdı olursa sevinirim. Okulu şehri gezdirecek vs..[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bizim bi arkadas var cok guzel k1zd1r git onu bul o da yeni geldi ;)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 :) gerekli bilgileri alayım :P[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 h1mm tek bildigim k1br1sta olmas1 gerisi sana kalm1s :D[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 vay be :D oda iyi valla önüme gelene sorarım :P[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 gel gel bekleriz ama havalar bozdu bozacak dikkat et heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hazırlık sınavına girecem daha.. Zorluk derecesi nasıl[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ek kontejandan mi girdin bu kadar gec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Evet ek kontejan... [Bu mesaj DoguJr tarafından 28 Ekim 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 zorluk derecesinden emin diilim ama emu.edu.tr de örnek sorular olması lazım biraz ararsan bulursun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 msn den ulaşırsan okulundan biri ile tanıştırırım seni.. kafa çocuktur 2 senedir orda.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 walla sana sole solıım buranın en ıyı unıversıtesıne gelıorsun.. kampusu fln cok guzel ama bıraz turkıye ozlemı cekıosun en baslarda..ortamını kurduktan sonra oda ortadan kalkıo..senı guzel bır unıverıte hayatı beklıor dıebılırım....[signature][hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: sheref, 28 Ekim 2004 21:15 tarihinde demiş ki: msn den ulaşırsan okulundan biri ile tanıştırırım seni.. kafa çocuktur 2 senedir orda. ü MSN ine ekledim [email protected][signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ucakla gel, gemiyle gelme. Hayatindan bezdiriyor insani.[signature][hline]bayat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: sheref, 28 Ekim 2004 21:15 tarihinde demiş ki: msn den ulaşırsan okulundan biri ile tanıştırırım seni.. kafa çocuktur 2 senedir orda. Alptug dimi ?[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 neyse Kıbrıs zordur da kolay gele[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 baska gidicek yer bulamadınmı ya.ben yenı kurtuldum kıbrıstan,koç kesicem sırf kurtuldum dıye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Valla süper mekan.Nerdeyse her türlü olanak var eğlenebilmen için, iş sana kalıyo(çok sıkıcı vs. diyenlere bu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Chimera167, 29 Ekim 2004 02:32 tarihinde demiş ki: said: sheref, 28 Ekim 2004 21:15 tarihinde demiş ki: msn den ulaşırsan okulundan biri ile tanıştırırım seni.. kafa çocuktur 2 senedir orda. Alptug dimi ? alptuğ değil :) Yiğit. hani şu madende miner kasan senin gelip bu editmi dediğin eleman "yegi"[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 herkesın zevkı farklı tabi.bence sıkıcı bıyer kıbrıs.bır de o kıbrıslıların tavırları felan,bu yaz cıldırıcaktım nerdeyse kendımı Turkıye ye zor attım,artık mecbur kalmadıkca gıtmem oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Naban be Gardaş? eylendiriyon gendin gendin? :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 idare edijez artuk[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nabalım be gardascım,aha gorunya burda bi gaco daha gelırım der gıbrısa da onlan gonusuruk.(kıbrıslılar turkıyeden gelenlere gaco der,sevmedıklerı ıcın tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Evet kıbrıslı türklerin bir bölümü türkiyeyi onların önünü kesen devletin kulları olarak görüyor tabi "kro" lardan da çok çekmişler. ben gürcistan pasaportumla gitmiştim krallar gibi ağırlamışlardı.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sen ne yaptın şimdi nerdesin UTN[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar