Sensible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ya arkadaşlar bu incredibles'ı ufak çocuklar olmadan nasıl izleyebiliriz? Nereye gitsem böyle animasyonlarda hep 6-10 yaş arası ufaklıklar var gürültü falan yapıyolar. İlla korsan mı alıcaz yoksa?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
YSidiousY Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 katılıom biraz para basarsan mayadrom a hiç gelmio velet ben en kötü ihtimalle öle yapcam bana güzel gibi değer gibi gelio film zati sinema dergisindede demişler bu film büyükler için hazırlandı die ama bakalım[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tercihen hafta içi ya çok erken ya da en geç matinesine gitmek biraz da şanslıysan çözüyor o sorunu[signature][hline]Paintball maniaX!
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şahanne bir film kesinlikle izleyiniz acayip güldüm eğlendim bi kaç kez daha izlerim[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya gec saatte gitmek cözüm diosun basta sonra bakiosun saatlere en gech saat 16da sonrada baska film verilio ben ölee isi varyaa.. mümkün deil sanirim adam gibi izleyebilmek..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eğer ilk hafta izlerseniz o dediğiniz sorunlar karşılaşmazsınız (en geç matine 16 olayından bahsediyorum) bunu genelde filmin son haftalarında yapıyolar valla tepe cinemaxx gece seansında çocuk olcağını ben pek zannetmiyorum mesela[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bonus premium da güzel kozyatağı[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 flyinn bonus var[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 insanin icindeki cocuga hitap eden bu tip animasyonlari coluk cocuk olmadan izlemeyi dusenemiyorum . hatta rugrats in paris e bile gitmistim eheheh veletler guzel :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 23 nisanda kill bill 2 ye gitmiştik, ilk günüydü sanırım elinde balon, bi sürü çocuk vardı eyvah dedim bi an.. neyse ki finding nemo kurtardı bizi hehe nemo rox.. en son ufaklardan çektiğim film van helsing di.zaten film berbat bi de etrafta gürültü yapan yedi cüceler olunca hiç çekilmez olmuştu.ben küçükken sinemaya gittiğimde yanımdaki büyükler sessiz izlemem için uyarırdı hep.. dublaj olayı nasıl ? türkçe dublajsız oynatan yer var mı ?[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bir adet dvd player bir adet ses sistemi bir adet pc bir adet dvd writer bir adet boş dvd bir adet torent linki ;)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 filmi az önce izledim süperdi ya :)) 2.sini bekliyoruz heycanla[signature][hline]Elleme orama burama ya! [Bu mesaj Lixad tarafından 12 Ocak 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 çocuklar olmadan düşünemiyorum bende. "annee" " baba baba bak gördün mü" gibi sesler. harika![signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben Spiderman ı bir kreş dolusu veletle izlemiştim , çok korkunçtu hatırlamak istemiyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 elinizden geleni yapin, fazla para harcamaktan korkmayin .. nasil olsa bir pixar filmi .. sirketin kalitesi ceo sundan belli :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works".
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: theKingpin, 12 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bir adet dvd player bir adet ses sistemi bir adet pc bir adet dvd writer bir adet boş dvd bir adet torent linki ;) plazma (duvara yapisanlardan) olmadan evde film izlemek (en azindan gösterime yeni girmish olanini) i ih tercihim deil[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bırak ya, büyükler için hazırlanmış mış. Aileler onu dinlermi. Ben küçücük çocuğu "nasıl olsa çizgi film(!!!!!!!!!!)" diye final fantasy'e götüreni gördüm ki çocuk ağlamış sonra. Eve de bi keresinde misafir gelmişti ben anime izlerken, kadın kapıyı açıp "A bak abinde çizgi film var hadi birlikte seyredin" demişti de ne kadar "yok bu onun için değil, çok şiddet içeriyor" dediysem de dinletememiştim, sonra da çocuğa 2 dakika seyrettirip psikolojisini bozuk ağlata ağlata salona yollamıştım :D. İşin özeti, içinde isterse 1 dakikalık animasyon olsun, aileler yine de o filmi çocuk filmi olarak görür. (Ben killbill'in ortasındaki animeyi görünce "biz çizgifilmmi izlemeye mi geldik kardeşim" diyene rastladım..) O yüzden çoluk çocuksuz hiç bişey seyredemezsiniz kolay kolay...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Creel, 13 Ocak 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 12 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: bir adet dvd player bir adet ses sistemi bir adet pc bir adet dvd writer bir adet boş dvd bir adet torent linki ;) plazma (duvara yapisanlardan) olmadan evde film izlemek (en azindan gösterime yeni girmish olanini) i ih tercihim deil walla 100 ekran 100 mhz+plus var bana yetio :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 her animasyonu cizgi film diye nitelendiren zihniyete hastayım. netekim kafam girsin diye de eklerim. izleticeksin akira gebersin piç velet.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people..
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla süper olmuş pixar nede olsa[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Spiderman de bitmiştim ben çildirdim. Önümüzde ikiz çocuklar vardi spiderman kiyafetide giymişler ben spidermanim piştt husst kabomm gibi efeklerle atliyip zipliyip birbirlerin vuruyolardi yarida çikmiştim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya Spiderman'e ben gittiğimde de veletler vardı uyuz oldum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gece 22 matinesine gidiceksin en az velet o zman olucak :) yayilacan koltuklara[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 son seansi 19 30 a koyan zihniyete kafam girsin[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Helcaraxe, 12 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: flyinn bonus var orda buyu filmine gittim allahim orda bile cocuklar vardi ota boka guluyorlardi oyle bir filmde kesin vardir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Öne çıkan mesajlar