Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 başka ne denirki öküz birde devam ediyor sağ kilik dovnload[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ahahahahah. tam bi öküz:lol::lol::lol: bitti resmen ya ..:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dedim işte öküz eheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kabiliyet yok[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dallama heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kabiliyet düşmanı adam[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Tam bir öküz evet... Ben de karateciyim ama maymunluklar yapmaya çalışmıyorum. Bunun için çalışacak olsam dahi kamera karşısında alaycı bi gülüş atıp iki elimde nunchaku ile ters takla atmaya çalışmazdım. Komik yani...[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 adamin orda truma gecirmediginden eminmisiniz? :-P herif resmen kafayi gommus yere orda! haklisiniz okuz ancak uzuldum adama.. eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hyr düştü nie hala o nançakuyu sallamaya çalışıo ki?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yazık adama ehehehhehe[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Böylece öküzlüğün parayla olmadığı anlaşılmış oldu ehuhuheuhuhuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Amcam süper düşmüş 10 üzerinden 9 veriyorum amcama[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 üzüldüm bea (:[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Çok iyiymiş öldüm gülmekten.Adam resmen nakavt olmuş boksörler gibi davranıyor.Sağlam bi düşmenin arkasından kendini toparlamaya çalışıyor nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yardı kafayı adam tam gazmış[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 şaka bir yana öyle bir gülüş atacak psikolojide olacam kadar kocaman bir libidoya sahip olsam ve öyle bir düşüş geçirsem kolay toparlanamazdım herhalde. Adam yüzükoyun düşüyor, kalıcı hasar aldığını zannetmiyorum ama bir anda büyük şok geçirdiği için haala nunchakuyu salamaya çalışıp dengesini sağlayamayıp yuvarlanıyor sanırım. Zaman zaman benim de düştüğüm oluyor dövüşürken ama dizim veya dirseğim yere değmeden doğrulduğumda, kural gereği maç devam ediyo :) Böyle şapşal gibi yuvarlanmıyorum ben.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Abi izledikçe daha komik geliyor lan puahahahha bu ne! ahahahahahah ölüyorum biri kurtarsın[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 kendercik sen hangi sporu yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ahah öldüm bide hala sallamaya calısıyor :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Odrin, 14 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: kendercik sen hangi sporu yapıyordun? gördüm:) Galiba hiç nakavt olmadın sen.Adamın hareketleri resmen öyle.Bana ağır sikletlere karşı dövüşürken bayağı bir oluyodu ordan biliyorum.Düşüşten sonraki tüm hareketler adamın kontrolünde değil.Beyin önceden emir vermiş vücud da yapmaya çalışıyor ama nereye kadar [Bu mesaj Odrin tarafından 14 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 vah vaah, bide kalkip devam etmeye calisiyo , bayilmadigina sukretsin bidee ahahahhehehahaha :D[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Karate yapıyorum. Düşüşten sonra hareketlerim beyin kontrolünde olsa zaten sıçarım o kadar kısa sürede o kadar acayip pozisyonlardan en güzel nasıl ayağa kalkacağımı düşünmem zaten imkansız bir şey. İyi ki reflekslerim benden daha zekiler :D[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yarıldım aushduahda[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Dungeon_Master, 14 Aralık 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Hyr düştü nie hala o nançakuyu sallamaya çalışıo ki? :D hareketi hala duzgun devam ettirdigini dusundugu icin :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Xuahaha bi kere zaten elindeki bi nançaku düştü, neree hareketi hala düzgün yaptıını düşünüo.. :) herhalde beyin travması.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar