Cristian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bugün saat 22.05 teymiş. Duyrulur[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Süperdi maç kesinlikle daha yeni kendime geliyorum :) Ehehe zaten batı yenince şok olup çıktım netten... Vallahi allstar maçlarında 4.kez sanıyorum 1 uzatma yapıldı ilk kezde 2 uzatma yapıldı jordan yine süperdi ii maçtı mvp yi jordana verilmesini isterim vallahi jordanın yeri bambaşka bence sahada duruşu şutu vallahi hiç unutmayacağım umarım basketçi olursam onun gibi olurum :-) Batur abimiz yoktu tüh uyuyordur herhalde horlar falan diye koymamışlar kaan abimin yorumlarınada hayran kaldım acaba kaç para karşılıgı yapıyor bu işleri :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben maçı bidaha izliyorum :) manyakmıyım neyim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İzlenir tabide ben bilg başından kalkmaya üşeniyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 pc önümde tv sağ çaprazda müzik setide sağda yerde olunca cennet gibi bir odam oluyo:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yordu ya bu kadar basket. 10 dan beri izliyorum yordu ama keyifliydi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Vallahi güzeldi ama doğunun almasını isterdim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Doğu alsaydı keşke. Valla yazık oldu. Az küfretmedim sondaki fouldan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hehe jermaine emsin...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Evet adi herif hep batırıyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar