Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star Game: Atlanta 2003

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Yao'ya cok az sure tanindi gercekten yani sonucta ilk bese secilmis insanlar tarafindan...

macin sonunda tek bir soru isareti akillarda kaldi: Fatih kim?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

fatih popeye arkadaslar, ozel mesajdan soyledi nba.comdan msg attim soyle soyle, sen de at olm diye. demek ki cikmis yazdigi sonradan konusmadim ehueh ama o heralde.

jordanin birinci OTdeki son atisinda ben de herkesle beraber ayaga kalktim ehueh, efsaneden boyle bisey bekliyodum zaten onun aliskanligidir bu sekilde mac kazandirmak :>
yalniz jordanin son all star maci ve fiilen olmasa bile manevi jubilesinde nba tarihinin ilk all star-dbl OT si olmasi da enteresan birsey tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

lol o zaman şöyle bi sonuca varsam yanlış olmaz
maç boyunca jordan dan sonra en çok konuşulan isim bizim Popeye oldu

Bilgisayarı açmaya üşenmesem nba.com a yazıcaktım birşeyler.
(daha doğrusu açmak yemedi eheh bizimkiler gürültüye uyanırdı bende maçı izleyemezdim..)

Hayalim Jordan'ın sayısıyla kazanılmasıydı.İlkinde Jordan sıçtı.İkincisinde O'Neal ın yaptığı faul mahvetti.

Garnett ödülü kaptı istatistiklere göre veriyorlar galiba.Garnett kadar hayvanlık eden olmadı.Jason Kidd i itişi Iverson a vuruşu.. yuh yani öküzlüğün bu kadarı.Bu kadar mı hırs bürümüş gözlerini..[hline]
I came into this world as a reject
Look into these eyes then you’ll
See the size of the flames

kings of chaos
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok. Kobe'nin bile kasmadığı maçta Garnett in Iverson'ın beLini kırmaya çaLı$ması ve kidd'i dı$arı fırLatması kdr hayvanca davranı$ı kimse sergiLemedi :)

Bu arada Kobe 2 kameraman ezdi maçta HAHAHAHA. Shaq'ın Kobe'nin yerinde oLduğunu dü$ünmek biLe istemiyorum :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...