Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 east alırda shaq dengeyi bozar be şok heyecanlı wallah:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 doguda herkez cenabet herkez kacirio :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 jordandan bulaşmıştır hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ısındılar 2. periyot smaçlar uçuşuo... vince carter daıttı ortalıı... harhar yani.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bunlara fark fazla açılmasın bilerek topkaybedin dediler molada yoksa böle salakça top sürmez kimse böyle yapmacıklıkları olmasa daha güzel olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 2003 All Star Mvp nowitzki olcak bence..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 fast break moduna geçince daha heyecanlanıo bu maçlar..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 amerika iice ele geçirsin çin pazarını heeh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 oha west şu an garnett-duncan-shaq ve yao ming dörtlüsüyle sahada höst ![hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 lol 4 uzunla oynuyor adamlar ya koptum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 shaq çok geyik adam ya muhaha garnetta amma yüzdeli attı valla aşmış olayı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ilk yari East: 52 West: 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 son bati besi mukemmeldi uhehuehu dogulular gozukmuo adamlarin golgesinde kaliolar :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hehe ilk yarı sonunda doğudaki en uzun adam Walker 2.07 mi ne,batı dördüz kuleler gibi Garnett'la başlıyo 2.10'dan Duncan 2.11 Shaq 2.16 Yao 2.23 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hehe batılılar iyi besleniohem orda sular da akıo :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 valla şuan mariahcım döktürüyo:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 çok güzeldi alkışlar mj için duygulandım gece gece ya da sabah sabah süfer[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 heyt be jordan duygulandım be valla baskete başladıgım yıllar jordan pek etki bırakmıştı bi maçını izlicem diye ne kastırırdım:P Jordan için kobareyyy :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: UrZa, 10 Şubat 2003 04:43 tarihinde demiş ki: ohh kurtulduk mjden![hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. üzücü[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: jankis, 10 Şubat 2003 04:45 tarihinde demiş ki: said: UrZa, 10 Şubat 2003 04:43 tarihinde demiş ki: ohh kurtulduk mjden![hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. üzücü[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. +1[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 püf iki dakikada bir mola giriyor ya,soğutuyolar maçtan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bizi deil heralde oyuncuları soutuyolar :p[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 3. Ceyrek: East: 93 West: 86[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 jordan rekoru kırdı.. 14 maçta kareem abdul ün 19 maçtaki all star sayı rekorunu kırdı. sarı ayakkabılar benim olmalı. shaqınkiler eheh geri kalanları doggy alıo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 shaq gibi geyik eleman varmı be:) [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :)[Bu mesaj DynamicK tarafından 10 Şubat 2003 05:26 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DynamicK tarafından 10 Şubat 2003 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar