HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bu gece saat 3'de basliicak basketbol ziyafeti az once izledigimiz aksiyonda 3luk yarismasini Peja, slam dunk'i ise Jason Richardson mukemmel bir smacla kazandi...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hadi bea bak bunu ntv nin verdiğini bilmiyodum .. tüh ! yani cumartesi geceki 3 lük vs yarışmasını[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ntv vermedi zaten digiturkte nba tv werdi. Bende son ana kadar bilmiodum Nukem ile ortak arastirma sonucu bulduk izledik zewk aldik :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 haa iyi o zaman büyük gün de geldi çattı yane işallah iyi maç olur 7-8 saat kaldı[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 jason richardson ? başka birini beklerdim hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Nukem_Verite, 09 Şubat 2003 21:30 tarihinde demiş ki: olm richardson t-mac ten sonra en iyisi şu an süper basıyor[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) ehheh senin imzaya benzedi biraz bu mesajın nukem :)[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 evet 150 dakika[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hayır 9000 saniye :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bizde onu bekLiyoruz ba$Lasa artık hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 9000 saniye mi o zaman azmış yaf[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Hala bekliyorum hala bekliyorum uyumayacağım :) Bu arada Jason Rich. ın geçen seneki smacı daha güzeldi Ama kim ne derse desin 2000 Slam Dunk müthiştir. T-Mac,Vince,Steve Francis adeta show yapmıştır o sene Hele Vince Carter yokmu bu sene katılsa gene 1. olurdu kesin Neyse sizce East mi West mi :) Ben East alır diyorum (West alacak ama gene hehe)[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 west zorlar ama east alir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 allah beeeee bende baydım yatayım diyodum askaldı unutucaktım allstarı :) pepelek rulaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ntv böle karizma kanal dakkasında girer yayına önceden girmesler:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İzliyicem şimdi doğuyu tutuyorum ama batıdada kobe var hmm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 başlıyoooooor haydı bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hobareyyy (biradan gına geldi) *!herkese kola ikram eder*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 *!Tamda canı birşeyler istemiştir* *!Bilgisayarın başından kalkmaya üşenir* *!Ancak karnı acıkmıştır ve mutfağa bir uğraması gerekmektedir* *!Birazdan kalkıcağını söyler* Size ne vereyim ben? Ayy majesteleri konuşuyo adamım benim bullslum dagıttın bullsu şimdi lakers falan dinlemezdi bulls ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Evet zencinin teki şimdi top niyetine potaya falan gidecek... Sanırım pınar sucuk reklamını seyrettin oradan yapıyorsun ;) Neyse isterim yolla kolada var oooh dur bende kalkabilirsem bakıcam bir mutfağa :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Danetta var bendede istermisiniz? Çikolotalı sabahtan berş puding yiyorum ha ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 demin mis gibi sarısın bi hatun dans ediyodu bu nerden cıktı lam ota boka savaş açıp insanları öldüren amerika hemen duygusalız biz ayagına cıkardı kadını astronotlara ağlıyorlar töbe töbe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 east demiş yukarda birileri eheh ben de isterim doğu alsın ama batı alır doğu da babayı alır gibime gelio. tabi belli olmaz da...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 east alır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 East: 23 West: 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 karar werdim doğuda sular kesikti bugün..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar