Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 youtube kanalı açıcam bitane. bitane gmail hesabı aldım adımı verdim. sonra bi iş sayfası açtım google+'da youtube kanalı olarak sadece bu iş sayfasını kullanmak istiyorum. altına sonra kanallar ekliycem de. şu an problem şu atıyorum [email protected]'un altında gözüken kanallarda hem benim adım kanal olarak gözküyo hem de iş sayfası. kendi adımın gözükmesini istemyiorum bide kanal ekleyince ismin altına değil hepsi mailin altında açılıyo sanırım. hani adımı silsem olcak ama o da ana hesaba bağlı olduğu için toptan silinir gmail hesabım vidyo falan koymassam kendi kanalımdan herhangi biyerde asd@gmail altındaki kanallara bakma şansı var mı birinin? kabak gibi çıkmanın anlamı yok karışık anlattım biraz da varsa bilen help plx ty edit: örnek https://www.youtube.com/user/blizzard yani ben iş sayfası kanalının altına kanal açmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 "www.youtube.com/user/Killer" aldın diyelim, daha sonra kanal ismini osman yapsan bile kanal linki /Killer kalıyor. Bir g+ hesabına ekstra [email protected] ekleyebilirsin, sol üstteki menude gözükür ekstra hesaplar. Ekstra accountlara admin yetkisi veriliyor mu emin değilim. Diğer kanalları da featured olarak iş kanalına ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 youtube'dan almadım ama gmail hesabıyla youtube'a girdim. öyle user/.. lu bi url'ye giremyiorum. açtığım 2 tane kanal gözüküyo şu an biri normal adım soyadım diğeri iş sayfası. ama bu ikisi aldığım mailiın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 yok mu bilen beyler? istediğim şu en özet versiyonu. bitane youtube İŞ hesabı istiyorum. altına kanallar açıcam olay bu. youtubeun bana verdiği hesap açtığım mail adresinin altında kendi adıma bi kanal ve iş sayfasının kanalı edit:ismimin google profilini sildim. şimdi kanalda hem sayfa hem mail adresi kaldı 2 tane kanal olarak. yapcağınız sisteme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar