Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google sayfası ve youtube kanalı

Killer

Öne çıkan mesajlar

youtube kanalı açıcam bitane. bitane gmail hesabı aldım adımı verdim. sonra bi iş sayfası açtım google+'da

youtube kanalı olarak sadece bu iş sayfasını kullanmak istiyorum. altına sonra kanallar ekliycem de. şu an problem şu

atıyorum [email protected]'un altında gözüken kanallarda hem benim adım kanal olarak gözküyo hem de iş sayfası. kendi adımın gözükmesini istemyiorum

bide kanal ekleyince ismin altına değil hepsi mailin altında açılıyo sanırım. hani adımı silsem olcak ama o da ana hesaba bağlı olduğu için toptan silinir gmail hesabım

vidyo falan koymassam kendi kanalımdan herhangi biyerde asd@gmail altındaki kanallara bakma şansı var mı birinin? kabak gibi çıkmanın anlamı yok

karışık anlattım biraz da varsa bilen help plx ty

edit: örnek https://www.youtube.com/user/blizzard

yani ben iş sayfası kanalının altına kanal açmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"www.youtube.com/user/Killer" aldın diyelim, daha sonra kanal ismini osman yapsan bile kanal linki /Killer kalıyor. Bir g+ hesabına ekstra [email protected] ekleyebilirsin, sol üstteki menude gözükür ekstra hesaplar. Ekstra accountlara admin yetkisi veriliyor mu emin değilim.

Diğer kanalları da featured olarak iş kanalına ekleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yok mu bilen beyler?

istediğim şu en özet versiyonu. bitane youtube İŞ hesabı istiyorum. altına kanallar açıcam olay bu.

youtubeun bana verdiği

hesap açtığım mail adresinin altında kendi adıma bi kanal ve iş sayfasının kanalı

edit:ismimin google profilini sildim. şimdi kanalda hem sayfa hem mail adresi kaldı 2 tane kanal olarak. yapcağınız sisteme..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...