Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Pişti oynamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya internette kaç tane adres dolaştıysam çogu sitede pişti yok.Eğer sizin bildikleriniz ücretiz üyelikli veya üyeliksiz pişti si olan oyun siteleri varsa lütfen yazın arıyorum arıyorum bulamadım.Pişti den ba$kada oyun bilmiom lol msn de mayın tarlası bayrakları oynamakta baydı :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
koaka dan kaldırılmıs pişti.superonline de sorun oluo giris yapamıorum?Sizdede varmı böyle bi sorun hiç yasadınızmı?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
forgiver işte bendede o hata oluyor şu ana kadar hiç giriş yapamadım ya pff.
Lol bende piştiden ba$ka hiçbi oyun bilmiyorum.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
eheh.ya bizde vardı gerçi bir sürü oyun sorun yaşamazdım ama pc format yedi bi kaç gün önce ondan sonra cd ler de gitmişti patladım pc basında bile sıkılıom.ek$i sözlük paticik olmasa iyice mayı$cam havada yagmur dı$arıda cıkamıom :) neyse 4-5 güne çok güzel oyunlar gelcek bakalım :) piştilerle flm idare edelimde sonra nolcak :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
  • Yeni Oluştur...