pulkas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bir bootstrap teması üstünden site yapıyorum.Dışarıdan kullandığım pluginlerle birlikte 500 mb falan bi klasör oldu.Büyük bir çoğunluğu bunun yüksek çözünürlüklü fotoğraf tabi ama onları çıkarsam bile geriye kalan klasör boyutu bayaa büyük. html kodunu inceleyip kullanılan jsleri, cssleri, imgları falan bi klasöre hiyerarşik bi şekilde taşıyacak ve bunların linklerini öldürmeyecek bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 notepad++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 WaNTeD said: notepad++ pluginleri mi var nasil yapiyo o isi?Ben brackets kullandim hep sayfayi yaparken onda da oyle bi plugin goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bootstrap kutuphanelerinde, hatta JS kutuphanelerinin cogunda dependendency injection yok, haliyle istedigin sey yalan biraz. Oturup kendin ayiklaman en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Şöyle bi durum var şimdi.Sayfa içinde menu iconları, sağda solda evladiyelik ufak tefek pngler info boxlar içindeki fotoğraflar bunun yanında kullandığım temanın yanında gelen zilyon tane pluginden diyelim 3 ünü kullandım geri kalan (zilyon-3) plugin ve css ve bunların kendi içinde bağımlı olduğu zilyon mb png gif svg ... yi ayıklamak amacım. Şimdi tek tek klasör klasör ayıklayayımda çok çetrefilli uğraştırıcı bir iş gibi geldi.Publish oldu olacak sayfa.Son 1-2 müdahaleden sonra bunları temizleyip atıcam sunucuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 benim kastettiğim de manueldi sdf hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar