Dariel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Gene evde yapmış olduğumuz bir kayıt. Bundan yaklaşık bir yıl kadar önce altın vuruşla yaşamına son veren 21 yaşındaki Selen için yazıldı. Ilgilenenler için; gene bir önceki parçadaki setup kullanıldı. Gitarlar hariç tüm enstrumanlar Triton ile kaydedildi. Gitarlar ise bass amfisine mikrofonlama yapılarak kaydedildi. Cubase ortamında yaklaşık 124 kanalı buldu. Parçayı yakında yeniden kaydedicez bu yüzden yorum almak istedik. Copyright ı üstümüzdedir. (sağ tık + save as) Goldenshot My tears keep droping on these shameful hands Tried hard to get away,far away from myself I realised there was no future for me I lost all my faith, in this selfish world Turning back all the hands that reached out to help For them I was someone already lost Thought I was strong enough to carry on, My hands are covered with my warm crimson spit --------------------------------- If only i knew what I trusted I would refuse all this fate It was easy leaving behind When i saw the light in the dark Oh, all this crap I had lived with All for to get away from the pain A pain to get rid of another I wish there was some other way --------------------------------- Silent death leaks through this needle I hold Rushes through my veins, killing the agony Never before my heart pounded my chest this hard I can see the hands reaching out for me I know there was nowhere else I could go No one to hold me in my last moments Lying here on the floor, I feel so alone I fall on the hands of guilt and regret As I am coming to an end... [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 13 Ocak 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yüklüyorum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Baya baya güzel olmuş benim fikrim..Sözlerini de yazarsan güzel olur..ben beğendim baya..başka çalışmalarınız varsa nerden bulurum?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Diğer çalışmaları da buraya koyucam, teker teker koymayı tercih ediyorum ama, yorumlar birbirine girsin istemedim.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Save as ilede kaydedemedim linkte sorunmu var?[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben deneyince oluyor, yoğunluktan olabilir. The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Çökerttik ula koca site ı. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 13 Ocak 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Draven a teşekkür ederim, alternatif bir link bulduk. Goldenshot[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Manyaksınız siz ya Bu sefer süper olmuş işte gerek kayıt gerek gitar tonlaması gerek vokal harika[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok predator bu darielin sarkisi harbi harika olmus dariel, sondaki kalp atisi ve yavasliyisi... aglamak geliyo icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hmm bende farketmemiştim kalp atışını tam mesajını okudum Draven o arada o bölüm geldi. cidden çok hoş ya[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sahane olmus. cok takdir ettim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 adamın en sevdiim şarkısıdır bu! mükemmel tam anlamıyla anneme falna dinletmiştim o da bayılmıştı! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel yorumlarınız içün teşekkür ediyoruz. Daha çok yorum bekliyoruz arkadaşlar, bize az çok yön veriyor çünkü.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gitar biraz arkaplanda kalmış ama kayıttan sanırım şarkı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bence gitar böyle iyi..bu tip gruplarda vokal ön planda olmalı zaten[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Şarkı çok güzel. Solist çok sağlam. Enstrümanlar konusunda anladığım kadarıyla tek diyebileceğim, gitar çok az daha ön plana alınabilir. Ama çok da alınırsa solisti kapar, ki bu solisti gitarla örtmek terbiyesizliktir. Çok beğendim. Çok başarılı. Çekip çekiştirecek başka yerini bulamadım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 cok guzel olmus tebrik ederim. vokal ayri super tabii.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Güzel bence de...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gerçekten güzel olmuş belki solo biraz daha zenginleştirilebilir üzerinde pek çalışılmamış gibi ama yinede abes kaçmıyo, tebrikler..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sarkı vokalin kaydı dısında guzel olmus. diger enstrumanlarla birlesemiyor bir rahatsızlık veriyor temiz olmamıs. ses cok iyi ama. muzik tarzıma pek uymadıgı icin sevemedim onn dısında. daha az evanescence tadında daha enstrumantel seyler daha hos karsılanabilir tabii yine siz yapacaksınız muzigi tarzınıza karısmam pek dogru olmaz.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yok yok bence Gayet güzel olmuş[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar